Lemaradt a látás hónapjáról?

A Trend Optikákban november 30-ig még jelentkezhetnek az érdeklődők

A Trend Optika csoport üzleteiben, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgáló pontján meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot. November 30-ig még lehet jelentkezni.

trend optika

Elérkeztünk ahhoz a korszakhoz, amikor ki lehet jelenteni, szemüveg mindenkinek kell.

A szerencsésebbeknek dioptria nélkül, de az is szerencsésnek mondhatja magát, akinek dioptriával korrigálható a látása, hiszen ezt sem mindenki mondhatja el magáról. Emiatt is fontos a prevenció.

A fény ultraibolya spektruma, ami minden mesterséges fényforrásból érkezik a szemünkbe hosszú távon rendkívül káros a retina sejtjeire. Így manapság már az egészségtudatos magatartás része a kékfény szűrős szemüveg viselése, csakúgy, mint bőrünk esetén a fényvédő krémek. A látásélességünk egy korszerű szemészeti vizsgálattal határozható meg és nagyon sok esetben a páciens ott szembesül azzal, mennyit lehet javítani az általa látott képen. Mindig a prevenció legfontosabb lépés a későbbi betegségek elkerülése érdekében.

Tulajdonképpen mindegyik generációban jelentősen megnőtt a képernyő előtt töltött időnk, emiatt megjelentek már azok a szemüveglencsék, amelyek szemeinket segítik az alkalmazkodási folyamatban. Ezeknek a viselése már a tizenéves kortól javasolt.

trend optika

A Trend Optika csoport üzleteiben a legkorszerűbben felszerelt szemészeti rendelőt találjuk, melyben a szemvizsgálat során 9 lépésben többféle szemészeti problémára kiterjedően végzik a vizsgálatokat. Akár század dioptria pontosságú dioptria korrekcióra is képesek a speciális szemvizsgáló eszközökkel. Ezen felül még illesztőberendezéseikkel teljesen egyénre szabják a szemüvegeket. Így pontosan igazodik az egyedi igényekhez.

Készüljön ez alapján az Ön szemüvege is! Jelentkezzen be MOST!

Kattintson a linkre és jelentkezzen be MOST!

https://www.trendoptika.hu/index.php/latasvizsgalat
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)