Majka: azzal vádoltak volna, hogy a Fidesz birkája vagyok

A rapper ezért mondott nemet arra, hogy szerepeljen az oltási kampányban.

„Nem vagyok fideszes, engem nem érdekel a politika” – ezt mondta Majka péntek este a Partizán műsorában, amit az Index idéz. A rapper arról is beszélt, hogy kötelezővé tenné az oltást, illetve hogy miért nem fogadta el az arra vonatkozó felkéréseket, hogy legyen az oltási kampány arca.

A rapper idén áprilisban kapott számos negatív kommentet azután, hogy Szijjártó Péter külügyminiszterrel találkozott. Most amiatt került elő ismét a kérdés, hogy a állítása szerint korábban a Heti Hetes adásában is volt konfliktusa abból, hogy nem akart mindenre  „orbánozni” és amikor ellenvéleményt fogalmazott meg, azt gyakran kihagyták az adásból.

„Bizton ki merem mondani, hogy a Fidesznek százszor több jó lépése volt azon időszak alatt, amikor a Heti Hetes ment, mint amennyiről ők bizonyosságot tettek, és százszor több került negatív kontextusba, mint ami történt valójában. Senki ne értsen félre, nem vagyok fideszes, engem nem érdekel a politika. Sőt, ha valami így érdekel, az inkább a baloldaliság, százszor közelebb áll hozzám” – szögezte le.

A rapper azt is hozzátette, hogy egy hozzá hasonló alaknak mindig ellenzékben kell maradnia. Ezzel összefüggésben azt mondta, hogy undorodik azoktól a zenészektől, akik a választások alatt beállnak valamelyik oldal mellé kampányolni.

Majka azt is elmondta, hogy az oltási kampánynál kétszer is felkérték, hogy legyen annak az egyik arca, de erre nemet mondott, mert úgy érezte, hogy már politikai kérdéssé vált a téma. Szerinte az oltásellenesek azzal vádolták volna meg, hogy a  „Fidesz birkája”, ha beáll a kampányba, holott minden nagyobb párt támogatja a védőoltást. Hozzátette: ha rajta múlna, akkor kötelezővé tenné az oltás mindenki számára – idézi a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű