Többen már korábban jelezték, hogy tragédia lesz a vége

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban.

Pénteken délelőtt várhatóan elrendelik a 74 éves asszony letartóztatását. A holttestre szerdán talált rá egy férfi, miután az idős asszony szólt neki, hogy a férje meghalt. A helyszíni szemle több mint fél napig tartott a házban.

Pénteken délelőtt lesz a meghallgatása annak az asszonynak, aki feltehetőleg szerdán olyan súlyosan bántalmazta az agyvérzés miatt korlátozottan mozgásképes férjét, hogy a 81 éves férfi elhunyt.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

A bíró várhatóan elrendeli az asszony letartóztatását.

Az esetről és annak előzményeiről részletesen beszámoltunk Emberölés Náraiban - felesége végezhetett a mozgássérült férfival 2021. July 14. 13:52 , és minél több embert hallgattunk meg M. néni és L. bácsi kapcsolatáról, annál több zavarbaejtő körülménnyel találkoztunk.

(Ezek nagy részét nem írtuk le, de a korábban megjelentek is elgondolkodtatóak.) Kiderült, hogy az áldozat is bántalmazta az előző családját - ami miatt közeli hozzátartozói sem tartották vele a kapcsolatot - és nem vetette meg az alkoholt, ahogyan a mostani párja sem.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy többen is jelezték különböző helyeken, hogy akár tragédia lehet a vége a rendszeres veszekedéseknek. A háznál többször jártak mentők, rendőrök. Az elmúlt években az asszony bántalmazta a férjét, jellemzően a lakásban, de időnként az utcán is. Pl. járókerettel ütötte.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

A végzetes napon információnk szerint az asszony egy tárggyal, feltehetőleg a saját "boltba járós" mankójával bántalmazta az ágyban fekvő férfit. Azt, hogy nem csak egyszer csapott le vele jelzi, hogy a fal és a mennyezet is véres volt.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

Úgy tudjuk, hogy a családi ház lakórészében nagy kosz volt. Az asszony több macskát is tartott és egymástól független elmondások alapján nem zárható ki az sem, hogy a rendszeresen vásárolt olcsó "macskaszalámit" nem csak a macskákkal etette meg az asszony, hanem beteg férje is kapott belőle.

Mankójával verhette halálra beteg férjét az alkoholista asszony Náraiban
TM/Nyugat.hu

Erről maga a férj számolt be, amikor "kiszökött" otthonról, hogy élelmet kérjen a közelben lakó ismerőseitől, mivel éhezett.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján 2021. július 14-én, 9 óra 18 perckor arról érkezett bejelentés a Főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, hogy Náraiban, egy családi házban egy 81 éves férfit holtan találtak.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat felesége gyanúsítható azzal, hogy 2021. július 14-én, otthonukban bántalmazta a férjét, aki a sérüléseibe belehalt. A rendőrök 74 éves nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Frissítés

"A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója egy hónapra elrendelte egy 74 éves gyanúsított letartóztatását"

- közölte lapunkkal a Szombathelyi Járásbíróság.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2021. július 13-ról 14-re virradó éjjel Náraiban lévő otthonukban bottal és kézzel fején és testszerte bántalmazta házastársát, az 1940-ben született mozgásképtelen sértettet, aki ennek következtében fején és testén olyan súlyos sérüléseket szenvedett el, hogy a helyszínen aznap elhalálozott. A gyanúsított cselekménye halált okozó testi sértés bűntette megalapozott gyanújának megállapítására alkalmas - olvasható a közleményben.

A végzés ellen a gyanúsított és védője szabadlábra helyezés érdekében jelentettek be fellebbezést.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sokkoló