Már csak néhány napig látható munkatársunk fotója a budapesti Duna-korzón

Ahogy arról lapunk is beszámolt Munkatársunk fotóját is kiállították a budapesti Duna-korzón 2021. December 22. 14:55 , a beérkezett 50 ezer képből munkatársunk fotóját is beválogatták azon kétszáz közé, amelyeket a Magyarország 365 kiállítás keretében tették közzé a pesti Duna korzón.

Mészáros D. Zsolt "30 éve break" című alkotása Szombathelyen a Domus Áruháznál készült egy sorozat A szombathelyi Domus break-táncosai, akik nemcsak a múltat őrzik 2020. May 26. 19:19 részeként.

365 Magyarország kiállítás a Dunakorzón
Mészáros D. Zsolt és a fotója
Mészáros D.

"A kiállított képek sokféle árnyalatát mutatják be Magyarországnak, de az üzenetük közös: egy olyan országban élünk, amelyre büszkék lehetünk. Egy olyan országban, amely a mindennapi nehézségek ellenére bizakodással tekinthet a jövőbe. Egy olyan helyen, ahol ilyen tájak és ilyen sokszínű élővilág, ilyen közösségek és ilyen időtálló építészet van, semmi ok a kishitűségre" - mondta a decemberi megnyitón Dömötör Csaba államtitkár.

365 Magyarország kiállítás a Dunakorzón
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D.

Mi most megnéztük a képeket, amelyek vasárnapig láthatók a fent említett helyszínen. Aki arra jár, mindenképpen nézze meg az alkotásokat, annál is inkább, mert egy másik szombathelyi fotós képei is ott vannak.

Stekovics Gáspár Facebook-bejegyzése arról tanúskodik, hogy két portréja (Törőcsik Mari, Bereményi Géza) is helyett kapott a folyóparton.

A szabadtéri tárlat képeit egyébként este is meg lehet tekinteni, mert a fotók nagy részét hátulról megvilágított fóliára nyomtatták.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra