Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mars-utazást tervez a GREENCOM!

Ja, és mellesleg nem szűnik meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Greencom Hungary Kft., a Szombathelyen és környékén szolgáltató távközlési cég természetesen nem tervez-Mars utazást, ez a hír annyira igaz, mint amennyire az a szóbeszéd, amely a társaság megszűnéséről a napokban felreppent. A cég életében azonban valóban jelentős változások következtek be – tájékoztatott a társaság vezetője portálunk megkeresésére. Sághy Balázs válaszaiból az biztosan látszik, hogy fejlődés várható a térségben.

Mi a helyzet tulajdonképpen a Greencom háza táján?

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A gyorsan változó távközlési piacon kerestük a szolgáltatásaink fejlesztésének lehetőségeit. Új, értéknövelt szolgáltatások bevezetését, a szolgáltatási paletta bővítését (TV műsorrögzítés, filmkölcsönzés, stb.), esetleg a mobil telefonszolgáltatás elindításának lehetőségét is vizsgáltuk, de be kellett látnunk, hogy ezek a fejlesztések egy kis magyar szolgáltatónak majdnem olyan elérhetetlen vállalkozások, mint egy Mars-utazásban való részvétel. Ezért olyan partnert kerestünk, akivel közösen versenyképes szolgáltatásokat biztosíthatunk ügyfeleinknek. A közös gondolkodásban a Vodafone-ban találtunk partnerre.

Mit jelent ez a partnerség pontosan?

A hálózatainkon a Vodafone fog szolgáltatni. Az elkövetkező fél évben – több lépésben – bevezetjük a Vodafone szolgáltatásait. A pontos menetrendről levélben tájékoztattuk ügyfeleinket, amit hamarosan megkapnak, továbbá a honlapunkon is elérhetővé tesszük a részletes, utca/házszám szintre lebontott átállási menetrendet. Ebben a féléves időszakban elvégezzük a hálózataink fejlesztését, hogy alkalmasak legyenek a Vodafone szolgáltatásainak elindítására.

Ez azt jelenti, hogy megszűnik a Greencom?

A Greencom nem szűnik meg. Ezt egy konkurens szolgáltató ügynökei kezdték el terjeszteni ügyfeleink között. Ahogy az előbb kifejtettem, a jövőben a Vodafone nyújt szolgáltatásokat a hálózatainkon. Addig változatlan formában állunk előfizetőink rendelkezésére, folyamatos szolgáltatásokkal.

Mivel jár a hálózatok átépítése? Lesz-e emiatt szolgáltatás kimaradás?

Folyamatosan tájékoztatjuk az érintett településeken ügyfeleinket és a helyi önkormányzatokat a fejlesztési munkálatokról. Ez sajnos természetesen együtt jár a szolgáltatásban tapasztalható problémákkal, ami miatt ügyfeleinktől megértő türelmet kérünk. Ebben az időszakban is bizalommal kereshetik a Greencom ügyfélszolgálatát a megszokott módokon.

Lesz olyan időszak az átálláskor, amikor nem lesz szolgáltatás?

Folyamatos lesz a szolgáltatás. Az átállás mindössze néhány órát vesz igénybe, amit a hálózatot fejlesztő kollégák hajnalban végeznek, hogy ezzel is csökkentsük az ügyfeleink által tapasztalt kellemetlenségeket.

Hogyan történik az átállás a Vodafone szolgáltatásaira?

Mivel új szolgáltató jön új szolgáltatásokkal, ezért a Vodafone új szerződéseket köt ügyfeleinkkel. A Vodafone ügynökei személyesen fogják megkeresni előfizetőinket, és segítenek kiválasztani, személyre szabni az új szolgáltatásokat, csomagokat.

Ha valakinél probléma lesz, ki segít neki?

A Vodafone munkatársai folyamatosan a helyszínen lesznek. Az átállás idején külön telefonszámot is hívhatnak az ügyfelek, hogy minél gyorsabban és gördülékenyebben történjen a folyamat.


A Greencom tehát nem szűnik meg, hanem megújul. Az átalakulás következtében a szolgáltatás folyamatos lesz! Az ügyben megkerestük a Vodafone képviselőjét is, aki jelezte, hogy hamarosan ők is tájékoztatják a Greencom ügyfeleit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés