Megszületett a végtagok nélkül élő tréner, Nick Vujicic második gyereke

Nick Vujicic motivációs tréner a

végtagok nélküli emberként

vált híressé, azonban manapság leginkább a boldogság nagyköveteként emlegetik. Nick humoros, de ugyanakkor megható szónoklataival folyamatosan járja a világot, hogy erőt öntsön az emberek lelkébe és inspirálja őket.

A tréner előadásain gyakran beszélt arról, hogy hisz abban: súlyos fogyatékossága ellenére, rátalál egyszer a szerelem. Úgy tűnik, az álma valóra vált, ugyanis 2012-ben feleségül vette a malajziai származású Kanae Miyaharát. Nem kellett sokáig várniuk a gyermekáldásra, egy évre rá már meg is érkezett az első baba, Kiyoshi James Vujicic. Idén újabb taggal bővült a család, megszületett második kisfiúk, aki a szerb Dejan nevet kapta. Nick ezeket a képeket posztolta családjáról Facebook oldalán :

Régebbi fotók a híres trénerről:
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű