Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bővül Szombathely új lakóparkja, épülőben a Mira Garden 2 Lakópark – Egyedi ajánlat a készlet erejéig

Új építésű garzonlakások 30-tól 35 nm–ig 19,9 millió forinttól 21,9 millió forintig. Egyedi személyre szabott fizetési ütemezés minden lakástípushoz! Nappali +3 szobás lakások március 31-ig 1.000.000 forint Kedvezménnyel!

A nagy érdeklődésre és igényre való tekintettel elindult a Mira Garden Lakópark II-es üteme . Használja ki a lehetőséget Szombathelyen egyedülálló lehetőség 10 db új építésű garzonlakás kerül értékesítésre a Mira Garden 2 Lakóparkban. Érdeklődni a 06-70-770-0762 számon lehet.

Mira Garden 2 lakópark tervek
A képre kattintva galéria nyílik

Tökéletes választás most a Mira Garden II. Lakópark, ami minden követelménynek megfelelve, egy különleges lakókörnyezetet biztosít a Szombathely belvárosához közel élni vágyó minden korosztály számára. Autóval ugyanis 5 percre, gyalog pedig mindössze 10 percre a belvárostól, a déli városrészen, a Jászai Mari utcában épül majd meg a két épülettömbből álló lakópark, a Mira Garden I. Lakópark folytatásaként.

Mira Garden 2 lakópark tervek
A képre kattintva galéria nyílik

A terület és a környék kisvárosias lakóövezetté lett minősítve, így kedvező elhelyezkedése miatt a város egyik legnépszerűbb lakóövezetévé válik majd a jövőben. A városrész, illetve a telek szomszédságának rehabilitálása pedig már el is kezdődött.

Mira Garden 2 lakópark tervek
A képre kattintva galéria nyílik

A lakópark építése 2019 október elején elkezdődött és az új tulajdonosok 2020 decemberében már birtokba is vehetik lakásaikat.

Mira Garden 2 lakópark tervek
A képre kattintva galéria nyílik

Helyszínen kihelyezett irodánkban várjuk kedves ügyfeleinket, mivel az építés alatt álló Mira Garden 2 lakópark "A" épületének szerkezete a 3.emeletnél jár a "B" épületé pedig a 2.emeletnél így leendő ügyfeleink a lakópark udvarát, az épületek természetbeni elhelyezkedését, építkezés menetét már élőben megtekinthetik.

Mira Garden 2 lakópark tervek
A képre kattintva galéria nyílik

Leendő ügyfeleink egészen a nappali+1 szobás lakásoktól a nappali+3 szobás lakásokig megtalálhatják a számukra megfelelőt. A lakások kényelmes teraszokkal, illetve erkélyekkel rendelkeznek, földszinti lakásokhoz lekerített kizárólagos használatú kertrész is tartozik. Az épületekben kellő számú zárható tárolóhely is kialakításra kerül külön bejárattal.

Mira Garden 2 lakópark tervek
A képre kattintva galéria nyílik

Remek elrendezésű, kis alapterületű lakásaink befektetésnek és első lakáshoz jutó fiataloknak is kiváló választások. A remek tervezői munkának köszönhetően 54-56 négyzetméteres alapterületű lakásaink nappalival és 2 szobával, a 64 négyzetméteres lakásaink nappalival és 3 szobával, valamint két illemhelyiséggel rendelkeznek.

Novadom Kft.

A 70 négyzetméter feletti nappali+3 szobás lakásaink kialakításánál figyelmet fordítottunk a nagycsaládos ügyfeleinkre. Ezen lakástípusokban kettő fürdő, illetve kettő illemhelyiség is tervezésre került, hiszen így ideális egy öt tagú család számára is. Továbbá ezen lakástípusok a földszinten is megtalálhatók kizárólagos használatú kertel, így majdhogy nem a családi házas életérzetet tükrözik.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy ezeket a lakástípusokat ajánljuk a CSOK kínálta lehetőségek felhasználására is, mivel minden követelménynek megfelelnek és cégünk természetesen nem zárkózik el a CSOK által későbbiekben kiutalásra kerülő vételárrész elöl sem.

Novadom Kft.

Gondolva az örökös parkolási problémák megoldására, a zárt udvarban 105 db parkoló és 8 db garázs is helyet kapott. Az itt található parkolók megközelítése kiépített útvonalon történik, illetve a kényelmes bejutást távirányítású sorompó biztosítja. Lehetőség van akár több parkoló vásárlására is azon ügyfeleink részére, akiknek több autó is a tulajdonában van.

Novadom Kft.

"Savaria Csillaga" mottónkkal a Mira Garden lakópark projekt különleges lehetőségét és életérzését kívánjuk kifejezni. A tervezők által megálmodott modern formai világba öntött egységes képet mutató, ugyanakkor a zártudvari társasház együttes a korszerű városi életforma minden előnyét vissza kívánja adni az ott élőknek.

Novadom Kft.

A Mira Garden lakópark otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva.

Novadom Kft.

A modern, lapos tetős épület környezetbe illesztését rendezett kert teszi teljessé. A kert a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Cégünk nyitott az egyedi elképzelések megvalósítására is, ezért ne várakozzon, foglalja le időben minőségi és modern lakóparkban épülő leendő lakását!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

(X)

Tovább az oldalra