Ne feledje: mától vége a Facebook, az Instagram vagy a Spotify ingyenességének

Március 1-jétől számos alkalmazás kikerül az ingyenes kategóriából, azaz mostantól fogyasztja a mobil-előfizetésünk adatforgalmát.

Március 1-jétől meghatározott alkalmazások (chat, közösségi, zenei és navigációs alkalmazások) már csökkenteni fogják a mobil díjcsomag adatkeretét - írja az infostart.hu .

Ami a legfontosabb, hogy mostantól olyan alkalmazások fogyasztják majd a mobilinternet-keretet, mint a WhatsApp, a Messenger, a Facebook, az Instagram, a Waze vagy a Spotify.

Szakértők szerint mindegyik más és más célcsoportnak fájhat. A fiatalokat főleg az Instagram- és a Facebook-folyamok videói érinthetik.

Az autósokat a Waze állandó használata terhelheti, míg a zenemegosztók bekerülése a fizetős körbe szinte mindenkinél jelentkezik majd, hiszen az azokon belüli prémiumszolgáltatások már egész komoly adatforgalmat jelenthetnek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech