Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem akarta, hogy beoltsák a gyermekét, nekiugrott a háziorvosnak egy Vas megyei anyuka

Pénzbüntetésnek néz elébe.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat egy nő ellen, aki 2014. szeptemberében egy Sárvár közeli településen a gyermeke háziorvosára támadt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A nőt az iskolai védőnő hívta fel, hogy jelenjen meg gyermekével együtt a háziorvosnál, hogy beadják neki az esedékes kötelező oltást. A vádlott elvitte ugyan a gyereket az orvoshoz, de megtiltotta, hogy beoltsák. Helyette inkább egy általa készített nyilatkozat tervezetet adott át az orvosnak, amelyen a megjelenésüket akarta igazoltatni és kérdéseket tett fel az oltással kapcsolatban.

Illusztráció
HuffingtonPost

Az orvos átvette a papírlapot, azonban nem igazolta a megjelenést, és a kért adatokat sem adta meg. Ezután bement a rendelőjébe, hogy állásfoglalást kérjen az ügyben az illetékes tiszti főorvostól.

A vádlott ezt követően berontott a rendelőbe és megpróbálta a elvenni a háziorvostól a papírt, miközben többször odakapott a testéhez, majd nekilökte a konvektornak és az ablaknak. Az orvos könnyű sérüléseket szenvedett, a nő pedig a megszerzett papírlappal sietve eltávozott.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Dilemmák és tények: egymásnak eresztettünk két oltáskritikus szülőt és egy oltáspárti orvost, ez lett belőle

Két szülő és dr. Pölöskey Péter csecsemő- és gyermekgyógyász gondolatai ütköztek egymásnak.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés