Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem bírta a terhelést, leállt a kormány.hu

Nem lehet letölteni azt a munkáltatói igazolást, amivel a kijárási korlátozás idején is az utcán tartózkodhatunk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felkerült, és elvileg letölthető már az igazolás , amivel indokolt esetben a kijárási tilalom idején is elhagyhatjuk otthonunkat, azonban a kormány.hu nem érhető el, nem töltődik be az oldal. A 444.hu kora reggel óta próbálkozik, de semmire nem jutottak. Az oldal változatos hibákat jelez (vagy éppen semmit nem jelez):

kormany.hu
kormany.hu

A dokumentum azért lenne fontos sokak számára, mert már ma este 8 óra és reggel 5 óra között mindenki köteles a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén tartózkodni. Ugyanakkor, ha munkája miatt kénytelen valaki ilyenkor is az utcán lenni, akkor a munkáltatójának ki kell töltenie ezt az igazolást.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Covid 19

Hirdetés