Nem bírta a terhelést, leállt a kormány.hu

Nem lehet letölteni azt a munkáltatói igazolást, amivel a kijárási korlátozás idején is az utcán tartózkodhatunk.

Felkerült, és elvileg letölthető már az igazolás, amivel indokolt esetben a kijárási tilalom idején is elhagyhatjuk otthonunkat, azonban a kormány.hu nem érhető el, nem töltődik be az oldal. A 444.hu kora reggel óta próbálkozik, de semmire nem jutottak. Az oldal változatos hibákat jelez (vagy éppen semmit nem jelez):

kormany.hu
kormany.hu

A dokumentum azért lenne fontos sokak számára, mert már ma este 8 óra és reggel 5 óra között mindenki köteles a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén tartózkodni. Ugyanakkor, ha munkája miatt kénytelen valaki ilyenkor is az utcán lenni, akkor a munkáltatójának ki kell töltenie ezt az igazolást.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19