Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Bekészítetted már a csini ruhát? – Akkor indulhat a buli képszakadásig!

Hamarosan elstartol a NYME SEK Gólyabál. Ütős poénokkal és tánccal végkimerülésig!

Miniruhák, magassarkúk, hosszú combok, szűk nadrágok és öltönyök. Naná, hogy a NYME SEK Gólyabáljára gondolunk! November 6-án 20.00-kor már be is tipeghettek a Palace Caféba, és indulhat a buli képszakadásig!

A jó kedvet Rekob György, Stand up Comedys alapozza meg ütős poénokkal. Ha már kisírtad magad a nevetéstől, akkor 22.00-kor kezdődik a nyitótánc, szigorúan lábtaposás nélkül, hogy végig tudd állni a Gólyaesküt. Majd megválasztjuk a party széplányát és a szépfiúját: a Bálkirálynőt és a Bálkirályt !

Egy kis hangolódás Rekop Györggyel

Aztán 22.15-től tombolasorsolás lesz. Ha te vagy a legszerencsésebb, akkor egy két főre szóló görögországi utat is nyerhetsz. A sok izgalom után a Kozmix küldi maxira a hangulatot, majd a Fáraó báli zenekarra nyomhatjátok hajnalig a dance-t.

Érdemes a jegyekre rárepülni elővételben, mert így csak 1500,- forint, külsősöknek 2000,-, a helyszínen mindenkinek 2000,-, de ez a ruhatár árát is tartalmazza. Sietni sem árt, mert asztalfoglalás az érkezés sorrendjében lesz. A szervezők programváltoztatás és a beléptetés jogát fenntartják! A hallgatói jegy csak diákigazolvánnyal vagy hallgatói jogviszony igazolással érvényes.

Már nem kell sokat aludni, de addig is hangolódjatok, és nézegessetek tavalyi gólyabálos képeket!

NyME SEK Gólyabál a Tóvendéglőben
Gólyabál 2014
BZ

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)