Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak!

Neked semmibe se kerül, a hiteles újságírás pedig most különösen fontos.

Nyugat.hu - A legolvasottabb vidéki független hírportál Magyarországon

Regionális hírportál 1999 óta működik egy közhasznú egyesület, a Nyugat Média és Világháló Egyesület kiadásban. A Nyugat.hu az első magyar online médiumok egyike volt, és mára országosan is ismert brand lett. Cikkeinket rendszeresen tallózza az országos média.

Országosan egyedülálló

Mi vagyunk a Budapesten kívüli legolvasottabb független hírportál. Vas megye az egyetlen olyan megye Magyarországon, ahol nem egy kormányközeli médium, hanem egy független hírportál az első számú hírforrás. Emellett az egész Nyugat-Dunántúlon is meghatározó, hiteles és megbízható tájékozódási pontnak számítunk. Ez azért is fontos, mert a vidéken élők sokkal inkább hitelesnek tartják a helyi médiumokat, mint az országosakat.

Adód 1%-ával segítesz, hogy megmutassuk neked, mi történik körülötted!

A személyi jövedelemadó 1%-ról való nyilatkozattétel határideje egyéni vállalkozóknak: február 25., magánszemélyeknek: május 20. Mi arra kérünk, hogy ezt címkézd a Nyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást. Talán nem tudod, de az 1%-ról utólag is rendelkezhetsz, május 20. éjfélig, ha már egyébként beadtad az adóbevallásodat. Az erről szóló űrlapot külön is beküldheted.

Ez nem jelent plusz kiadást számodra, mert éves adóbevallásod elkészítésekor, a személyjövedelem (SZJA) adód 1%-át felajánlhatod valamilyen társadalmi ügyet szolgáló egyesületnek, alapítványnak. Ha viszont nem ajánlod fel, úgymond elveszik, ugyanúgy a közös "kalapba" kerül.

 • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan . Ehhez Ügyfélkapu azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod: Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószámunk 18889332-2-18.
 • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat , ide betettük neked a 20EGYSZA sablonnyomtatványt. Ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, illetve egyesületünk adószámát. A nyomtatott nyilatkozat postázási címe az állandó lakhelyed függvénye. A postázási címet innen tudod kinézni.

 • Nyugat.hu

  Nyugat.hu added a cover video.

  Köszönjük Nektek!

  Kedves Olvasó!
  Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
  Köszönjük!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Egyéb

  Tovább az oldalra