Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Küldd nekünk adód 1 százalékát, hogy a Nyugat.hu fontos dolgokról írhasson neked!

Neked semmibe se kerül, a hiteles újságírás pedig most különösen fontos.

Vas megye legolvasottabb és az ország legnagyobb vidéki független hírportálja a Nyugat.hu. Hírportálunk kiadója egy közhasznú egyesület, a Nyugat Média és Világháló Egyesület. Több mint 20 éve látunk el hiteles információval, és járunk utána fontos kérdéseknek . Adód 1%-ával abban segíthetsz, hogy ez így is maradjon!

A személyi jövedelemadó 1%-ról való nyilatkozattétel határideje egyéni vállalkozóknak: február 25-e, magánszemélyeknek: május 20-a. Mi arra kérünk, hogy ezt címkézd a Nyugat.hu-nak, hogy ezzel is támogasd a független újságírást. Talán nem tudod, de az 1%-ról utólag is rendelkezhetsz, 20-a éjfélig, ha már egyébként beadtad az adóbevallásodat . Az erről szóló űrlapot külön is beküldheted.

Ez nem jelent plusz kiadást számodra, mert éves adóbevallásod elkészítésekor, a személyjövedelem (SZJA) adód 1%-át felajánlhatod valamilyen társadalmi ügyet szolgáló egyesületnek, alapítványnak. Ha viszont nem ajánlod fel, úgymond elveszik, ugyanúgy a közös "kalapba" kerül.

 • Egy rövid videóban megmutatjuk, hogyan nyilatkozhatsz 1%-odról két perc alatt elektronikusan . Ehhez Ügyfélkapu azonosítóval kell rendelkezned. Csak a következő adatokat kell megadnod: Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószámuk 18889332-2-18.
 • Ha inkább papíralapon küldenéd be az 1% nyilatkozatodat , ide betettük neked a 20EGYSZA sablonnyomtatványt. Ha ezt kinyomtatod, már csak a személyes adataidat kell megadnod, illetve egyesületünk adószámát. A nyomtatott nyilatkozat postázási címe az állandó lakhelyed függvénye. A postázási címet innen tudod kinézni.

 • Nyugat.hu

  Nyugat.hu added a cover video.

  Köszönjük Nektek!

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hasznos

  Tovább az oldalra