Orosz zászlókkal jelölte a hiányzó kormánytagok székeit a Momentum a rendkívüli parlamenti ülésen

Az ok: a kormánypártok képviselői nem mentek el az orosz hackertámadás miatt összehívott rendkívüli parlamenti ülésre.

Tompos Márton, a Momentum alelnöke, Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője és Gelencsér Ferenc, a Momentum országgyűlési képviselője orosz zászlókkal jelölték meg a kormánytagok székeit a rendkívüli parlamenti ülésen.

A párt közleményében kiemeli, mindezt azért csinálták, mert "a fideszes képviselők nem tartották fontosnak, hogy befáradjanak a munkahelyükre".

Facebook/Momentum

Megjegyezték, az akció után a fideszes levezető elnök az “idegen zászló eltávolítására” szólította az országgyűlés munkatársait.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet