Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Osztrák férfiak szolgálatába bocsájtotta a lányt Szombathelyen

A fiatalkorú vádlott a saját kapcsolatait és ismeretségét használta fel, amikor megszervezte a nemi kapcsolatokat.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés miatt emelt vádat azzal a fiatalkorú nővel szemben, aki Szombathelyen, 2017 júniusától 2017. szeptember közötti időszakban 3 alkalommal szexuális cselekmény végzésére megszerezte a kiskorú sértettet osztrák férfiak részére.

A fiatalkorú vádlott a saját kapcsolatait használta fel, amikor megszervezte a nemi kapcsolat helyét és idejét.

A vádlott elkísérte a sértettet a helyszínre, és a szexuális cselekmény után az ismeretlen osztrák férfiaktól a kerítésért 12.500,- és 25.000,- forint közötti összegeket vett át.

A Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészség a fiatalkorú vádlottal szemben próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását és annak megállapítását indítványozta, hogy a szabadságvesztés felfüggesztésnek próbaideje alatt pártfogó felügyelet alatt áll.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra