Ötvenéves korára egy férfi vagy alkoholista, vagy kerékpáros lesz!

Vendégünk a szombathelyi férfi, aki átkerekezik a világon

/

letöltés 81.84MB
Ezt mondta a kerékpár szaküzlet eladója Mesits Sándornak, aki ezek után egyedül átkerekezett ötezer kilométert Amerikán, májusban pedig következik a Brüsszel-Nizza táv. Podcastunk.

Mesits Sándor története sok utazással kezdődött, azután háromszor is részt vett a világ egyik legérdekesebb fesztiválján, az amerikai sivatagban tartott Burning Manen. Erről be is számolt a Nyugat.hu-nak Az első órák a kultúrsokk jegyében fognak telni - egy szombathelyi a világhírű Burning Man fesztiválról 2017. September 26. 12:00 . Aztán jött az USA-n való átkerékpározás: ötezer kilométert Seattle-től Washingtonig. Májusban pedig kezdődik Európa áttekerése.

  • Mekkora tervezéssel jár mindez?
  • Mihez, mennyi pénz és felszerelés kell?
  • Mikor fél igazán az ember?
  • És miért teker ennyit Sándor?
  • Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaptunk. Mesits Sándort Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője kérdezte.

    Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

    Podcast