Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Légy nyitott! – Santhi nemzetközi konferencia Szombathelyen

Vajon helyes dolog csak az orvostudományra és a gyógyszeriparra építeni? Vagy van más lehetőség is az egészségre és a boldog életre? Szeptember 10-11-én megtudhatja.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A mai kor kihívásainak leküzdéséhez, az ember fejlődéséhez rengeteg dologra van szükség. A tudományban és a szellemi életben is útvesztők vesznek körül minket, ezek között nagyon nehéz az igazi utat megtalálni. Sokan vannak, akik testi és lelki életük egészségét az orvostudományra és a gyógyszeriparra alapozzák, miközben van más lehetőség is az egészséges és boldog élet kiteljesítésére.

Az első lépés

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ebben nyújt segítséget a szeptember 10-én és 11-én, 10-től 18 óráig, a szombathelyi Savaria moziban szervezett konferencia. A konferenciát a Santhi Tudatfejlesztő és Alternatív Gyógymódok Jóga Akadémiája szervezte és rendezi. Az akadémia vezetője, Obendorfer Attila gyermekkorától gyakorolja a jógát, több évig tanult a buddhizmusról, a keresztény, a zsidó és a muszlim kultúráról.

Egy korábbi előadás
Nyugat.hu

Több magyar városban tanított, de hívták már Svájcba, Zürichbe is. Úgy véli, az általa kifejlesztett módszerrel sokkal könnyebb legyőzni a betegségeket, mint a hagyományos eljárásokkal, orvosok is vizsgálták és bizonyították képességeit. De mindenkinek saját magának kell megtennie az első lépést, amelyre jó alkalom a szombathelyi konferencia.

A konferencia szombati napján Obendorfer Attila mellett előadást tart Dr. Horváth István orvos-biológus, az MTA doktora, a New York-i Tudományos Akadémia tagja, valamint dr. Gelléri Julianna orvos, szakorvos, homeopata.

Tudatos életvezetés, harmonikus kapcsolatok

Vasárnap bhakti jógik előadásai következnek, többek között a hanggal történő gyógyításról, a tudatos életvezetésről és bemutatnak ötezer éves módszereket is, amelyekkel emberi kapcsolataink harmonikusabbá válhatnak. A konferencia részletes programját itt olvashatja .

És kinek ajánlják az előadásokat? Mindenkinek, aki harmonikus, egészséges életet akar élni, aki nem vegyszerekkel, hanem természetes anyagokkal akarja gyógyíttatni magát, aki fél a gyógyszerek mellékhatásaitól. És azoknak is, persze, akik csak érdeklődnek, hiszen az első lépést saját magának kell megtennie az embernek.

A konferencia után aztán még szeptemberben vagy október elején oktatást indít a Santhi Akadémia Szombathelyen is, amelynek tematikáját itt olvashatja el .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés