Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A gyógyító fény – Sensolite, új orvosi világszabadalom már Szombathelyen is

Ahogy szervezetünknek a vízre, a táplálékra, úgy a fényre is szüksége van az egészséges működéshez. A fény gyógyító, energetizáló hatását a modern orvostudomány is felismerte.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az 1980-as évek elején egy fiatal magyar fizikus, Fenyő Márta és kutatócsoportja felfedezte, hogy a polarizált fény jelentős mértékben serkenti a szervezet öngyógyító képességét. Kutatómunkája eredményeképp megszületett a polarizált fényt kibocsátó lámpa, ami végül Svájcból indult el világhódító útjára, s azóta orvosok, kórházak, rendelőintézetek és magánszemélyek nélkülözhetetlen gyógyító eszközévé vált az egész világon. A Bioptron lámpa sikerét követően 22 évnyi várakozás után született meg a továbbfejlesztett vívmány, egy olyan fényterápiás berendezés, amellyel a világon először lehet a teljes emberi testfelületet polarizált fénnyel kezelni.

Fenyő Márta biofizikus
Fenyő Márta biofizikus

Klein Péter vezetésével kiváló konstruktőrök, formatervezők, svéd orvostechnikai fejlesztő mérnökök közreműködésével tervezték meg és hozták létre azt a csodálatos polarizáltfény-terápiás berendezést, amellyel a világon először lehetett a teljes emberi testfelületet polarizált fénnyel kezelni.

Az egész testfelület kezelésekor a polarizált fény egy centiméter mélyen hatol a testbe, és a kapilláris ereken keresztül azonnal eléri a véráramot. A vérkeringés segítségével a biológiai serkentő hatás is gyorsan jut el az emberi szervezet összes sejtjébe, létfontosságú szerveibe - például a szívbe, a májba, a gyomorba, a lépbe, a vesékbe, a belső elválasztású mirigyekbe, stb. -, így fejti ki globális hatását a szervezet teljes működésére. Ez a hatás különbözteti meg a Sensolite polarizáltfény-terápiát a lokális kezeléstől.

Sensolite kabin
Sensolite kabin

Az emberi test teljes felületére kiterjesztett polarizált fény kizárólag az egészséges sejteket veszi célba, serkenti az immunsejtek aktivitását, fokozza a vörösvértestek oxigén megkötő és oxigén megtartó képességét.

- Hatalmas lehetőség van a kezünkben - mondta a feltaláló, Fenyő Márta biofizikus. - A polarizált fényterápia azért olyan csodálatos gyógyító módszer, mert kizárólag épít, soha nem rombol, nem pusztít, csakis serkent. A kezelés lényege nem a negatív jelenségek (pl. baktériumok) megsemmisítésében, hanem a szervezet saját védekező mechanizmusainak mobilizálásában rejlik.

A szombathelyi gyógycentrum
A szombathelyi gyógycentrum

A ma már széles körben elfogadott és használt terápia tehát hatásosan alkalmazható megelőzésként, gyógyításként – allergológia, bőrgyógyászat, rheumatológia, sebészet, orthopédia, immunológia, pulmonológia, neurológia, pszichiátria -, általános közérzetjavító célokra, sőt az állóképesség növelésére is. E jótékony hatások már Szombathelyen is elérhetővé váltak a gyógyulni kívánóknak a Szent Márton utca 27. szám alatti Sensolite Polarizáltfény-terápiás Gyógycentrumban. Részletekért kattintson ide .

Az érdeklődők Fenyő Márta biofizikussal május 27.-én 18 órakor találkozhatnak Szombathelyen a BFI (volt Derkovits Művelődési ház) nagytermében, Szent Márton u. 38.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés