Vasárnapig még meg lehet nézni élőben Stekovics Gáspár portréit a Műcsarnokban

Lesz filmprogram, táncdarab, exkluzív tárlatvezetések és családi nap is az utolsó héten.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Stekovics Gáspár Törőcsik Mariról készült portréját is kiállítják a Műcsarnokban 2021. April 23. 10:06 áprilisban nyílt meg a budapesti Műcsarnokban egy vadiúj kiállítás, A fény képei címmel, mely egyben II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon is. A tárlatban pedig a szombathelyi Stekovics Gáspár 6 portréja is helyet kapott, köztük egy Törőcsik Mariról készült fotóval is.

Közzétette: Stekovics Gáspár – 2021. április 22., csütörtök

És ahogy minden jónak egyszer vége, úgy ennek a kiállításnak is. Mint azt a vasi művész is írta a Facebookon, még 6 napig, azaz szeptember 26. vasárnapig lehet még megnézni a kiállított fotókat a Műcsarnokban.

„A Fény képei. II. Fotóművészeti Nemzeti Szalon c. kiállítás a végéhez közeledik. A tárlat 2021. szeptember 26-án, vasárnap zár. A finisszázshéten filmprogrammal, táncdarabbal, exkluzív tárlatvezetésekkel, családi nappal várják a látogatókat”írta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra