Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen és környékén fejleszti hálózatát a Vodafone

A Vodafone Magyarország – Szombathely vezető vezetékes internet és TV szolgáltatójaként – további fejlesztéseket tervez az elkövetkező időszakban a térségben. Ennek részeként a tavalyi év végétől a Greencom vezetékes internet és TV szolgáltató hálózatán is a Vodafone Magyarország nyújt szolgáltatásokat annak érdekében, hogy az ügyfelek még magasabb színvonalú, még modernebb szolgáltatások közül választhassanak. A terjeszkedésnek köszönhetően az ügyfelek még kedvezőbb ajánlatok közül választhatnak, ha az otthoni vezetékes szolgáltatások mellett a mobilszolgáltatásaikat is a Vodafone-tól rendelik meg. A fejlesztések kapcsán Császár Zoltánnal, a Vodafone Magyarország hálózati terjeszkedésért felelős vezetőjével beszélgettünk.

A Vodafone Magyarország megvásárolta a UPC-t, a két cég jogi összeolvadása is megtörtént tavaly. Ez miként befolyásolja az előfizetők életét? Milyen változásokat tapasztalhattak az elmúlt időszakban?

Pontosan, a Vodafone Magyarország és a UPC Magyarország jogi összeolvadása 2020. április 1-jén megtörtént, ezzel a két cég egy jogi entitássá vált. Vannak még ugyanakkor további mérföldkövek, amíg a UPC rendszerei (pl. pénzügyi és hálózati oldalon) teljesen integrálódnak a Vodafone rendszerébe. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a UPC korábbi rendszerei mielőbb a Vodafone-tól már megszokott magas színvonalon fussanak.

Ezt azért fontos megemlíteni, mert az elmúlt év végén néhány ügyfelünk fennakadást tapasztalhatott Szombathelyen és környékén a vezetékes szolgáltatásokat illetően. A leállások, lassulások lokálisak és időszakosak voltak, amelyeket azért tapasztalhattak az előfizetők, mert jelenleg is dolgoznak kollégáink a térségben a régi UPC-s hálózatok korszerűsítésén. Munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fejlesztések mielőbb megtörténjenek és minden új, illetve meglévő szolgáltatást kifogástalan minőségben tudjunk biztosítani ügyfeleinknek.

Ha jól tudom, más fejlesztés is zajlik a térségben: a már említett egyik helyi szolgáltató, a Greencom is a Vodafone Magyarország partnere lett. Mit jelent ez pontosan? Hol tart a folyamat?

A Greencom-mal kötött megállapodás értelmében a szolgáltató hálózatain a Vodafone Magyarország nyújt vagy fog nyújtani internet és televíziós szolgáltatásokat. Az átállás több ütemben zajlik, a hálózat legnagyobb részén már Vodafone szolgáltatást vehetnek igénybe az ügyfelek, a még nem átállt szombathelyi részeken pedig az érintett ügyfelek minden esetben személyre szóló értesítést kapnak, amelyben minden fontos információt megtalálnak a szolgáltatóváltás menetéről és rendjéről, továbbá arról, hogy milyen új szolgáltatásokat vehetnek igénybe az átállást követően, illetve értékesítő kollégáink személyesen is megkeresik őket a következő hetekben. Az értesítés megérkezéséig az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincs az előfizetéssel kapcsolatban, a Greencom folyamatosan biztosítja számukra a szerződés szerinti szolgáltatást, az átállásról bővebb információ a Greencom honlapján érhető el.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy az eddigi átállások nagyon jól sikerültek, egyáltalán nem voltak fennakadások. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy a fennmaradó átállási folyamat is hasonlóképpen menjen végbe, és az ügyfelek semmilyen fennakadást ne tapasztaljanak. A városban esetlegesen előforduló fennakadások a korábbi, UPC hálózat korszerűsítési munkái miatt történtek.

Említette, hogy a Vodafone „érkezésével” még korszerűbb, innovatívabb szolgáltatásokat vehetnek igénybe az ügyfelek. Tudna ezekre példát mondani?

Természetesen. Azzal, hogy a Vodafone Magyarország már nem csak mobil, de otthoni vezetékes internet és televíziós szolgáltatásokat is kínál, az ügyfeleknek lehetősége nyílik csoportos ajánlatok kihasználására, így a korábbiaknál kedvezőbb áron tudják igénybe venni a fenti szolgáltatásokat. A vezetékes oldalról mindenképp szeretném kiemelni Vodafone TV szolgáltatásunkat, amelyet tavaly februárban indítottunk el, és amely minden korábbi, IP-alapú tévés megoldáshoz képest fejlettebb funkciókat kínál. A Vodafone TV-ben olyan innovatív szolgáltatások érhetők el, mint a személyre szabott ajánló, a felvétel funkció és műsorvisszajátszó, megállítható és visszatekerhető élő adás, a gyereksarok funkció vagy a HD minőségű kép – mindez egy kisméretű, rendkívül dizájnos médiabox segítségével.

A Vodafone TV előnyeinél szeretném kiemelni továbbá a tavaly bevezetett Netflix szolgáltatásunkat is, amelyet a hazai szolgáltatók közül egyedülálló módon tettünk elérhetővé ügyfeleink számára, így a népszerű szórakoztató applikáció már a Vodafone TV-n belül is elérhető. A Netflix streaming tartalomszolgáltató felületén reklámok és megszakítás nélkül élvezhetők többek közt díjnyertes filmek, sorozatok, TV-műsorok és dokumentumfilmek.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra