Terheléses támadás érte kedden a Nyugat.hu-t

A problémát azóta már elhárítottuk, így ismét olvashatók cikkeink.

Kedden kora délután komoly hackertámadás érte a Nyugat.hu-t. Emiatt sokaknál hosszú ideig elérhetetlenné vált az oldal. A problémát azóta már elhárítottuk, így cikkeink mostanra ismét bárhonnan elérhetők.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Nektek, olvasóknak is köszönhető, hogy a problémát ilyen hamar kezelni tudtuk. A Ti támogatásaitok nélkül nem állnánk olyan technikai szinten, hogy a terheléses támadásokat ki tudjuk védeni.

Ha szeretnétek, hogy a továbbiakban is tudjuk nektek szállítani az ország, a világ és Szombathely híreit, akkor támogassátok továbbra is a munkánkat!

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech