Tovább bővült azon kutak listája, ahol gond lehet az ellátással

Újabb vasi települések kerültek bele.

Tegnap írtuk, hogy az FBSZ (Független Benzinkutak Szövetsége) közzé tette Hétfőtől ezeken a településeken lesz nehezebb tankolni 2022. November 19. 18:28 azon települések listáját, ahol hétfőtől gond lehet az üzemanyagellátással.

Abban egy Vas megyei község, Molnaszecsőd szerepelt. Az FBSZ azonban ígéretet tett, hogy folyamatosan bővíti a névsort, s míg tegnap csak 28, vasárnapra 100-n ál is több település szerepel a felsorolásban, köztük: Körmend, Szombathely 1, Szombathely 2, Sárvár és Jánosháza .

Az FBSZ ma is azt mondja, amit tegnap, a lista még nem végleges. A teljes listát itt nézheti meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság