Tovább bővült azon kutak listája, ahol gond lehet az ellátással

Újabb vasi települések kerültek bele.

Tegnap írtuk, hogy az FBSZ (Független Benzinkutak Szövetsége) közzé tette Hétfőtől ezeken a településeken lesz nehezebb tankolni 2022. November 19. 18:28 azon települések listáját, ahol hétfőtől gond lehet az üzemanyagellátással.

Abban egy Vas megyei község, Molnaszecsőd szerepelt. Az FBSZ azonban ígéretet tett, hogy folyamatosan bővíti a névsort, s míg tegnap csak 28, vasárnapra 100-n ál is több település szerepel a felsorolásban, köztük: Körmend, Szombathely 1, Szombathely 2, Sárvár és Jánosháza .

Az FBSZ ma is azt mondja, amit tegnap, a lista még nem végleges. A teljes listát itt nézheti meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság