Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra is működik és nyitva van a Príma Cukrászda

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy üzletünk továbbra is zavartalanul üzemel!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Részleges korlátozások 15:00 óra után lépnek életbe, ezt követően helyben fogyasztásra már nincsen lehetőség. A vendégtérben csak az ott foglalkoztatottak tartózkodhatnak. Ez alól kivétel az elvitelre készített rendelések átvétele vagy azok kifizetése. Így nem érinti a megrendelt sütemények elvitelét, ami a teljes nyitvatartás alatt lehetséges.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

A járványügyi helyzetre való tekintettel - mindenki biztonsága érdekében - igyekszünk vásárlóinkkal a személyes kontaktust minimálisra csökkenteni. Ezt elősegítendő a 94 319-519 vagy +36 20 230-38-14 telefonszámokon termékeinket elő lehet rendelni, ezzel tudjuk a vendégtérben való tartózkodást lerövidíteni.

Hétvégéken (péntek délután, illetve szombat-vasárnap délelőtti órákban) házhozszállítással állunk rendelkezésre. A részletekről tájékozódjon weboldalunkon www.primacuki.hu, illetve kérje munkatársaink tájékoztatását!

Somogyi Miklósné
Dav-So Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés