Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tudod már, melyik munka tenne boldoggá? Szerezz ELTE-s diplomát Szombathelyen!

Valósítsd meg álmaidat! A Savaria Egyetemi Központ kiváló oktatókat, modern oktatási környezetet, kiemelt ösztöndíjakat és támogatásokat, kollégiumi helyet kínál neked egy olyan campuson, ahol életre szóló szakmai és emberi kapcsolatokat alakíthatsz ki.

Építkezni csak biztos alapokra lehet. Jelöld meg első helyen az ország legkiválóbb, és a felvételi adatok alapján legnépszerűbb egyetemének szombathelyi képzését, hogy olyan kiváló tanároktól leshesd el a szakma fortélyait, akik kihozzák belőled a maximumot, és akikre még évtizedek múlva is jó szívvel gondolsz vissza.

Az ELTE-brand jól csengő márkanév a munkaerőpiacon, az egyetem által kiadott diploma lépéselőnyt jelent majd számodra.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szombathelyen teljes pedagógusképzési portfóliót kínál, a tanítóképzéstől az általános és a középiskolai tanárok képzéséig, de tanári mesterképzésekkel is vár, valamint diplomát szerezhetsz sporttudományi, informatikai, műszaki, gazdaságtudományi képzési területeken, pszichológia, közösségszervező és művészetközvetítő szakokon.

Az ELTE-brand jól csengő márkanév a munkaerőpiacon
Nagy Jácint

Hallgatói teljesítményét már képzésük kezdetén elismeri az ELTE. Egyetemi éveid ideje alatt kiemelt ösztöndíjakkal és támogatásokkal segítenek abban, hogy csak a tanulásra kelljen koncentrálnod. Az elsőévesek egyszeri, 59 500 Ft-os alaptámogatást igényelhetnek. A tanulmányi ösztöndíj összege havi 12 500–akár 60 ezer Ft is lehet, a rendszeres szociális támogatásé 23 800 Ft, de elérhetők még havonta pályázható sport-, kulturális, tudományos és közéleti ösztöndíjak, amelyek 5000–40 000 Ft közötti összeget jelentenek. A duális gépész vállalti ösztöndíj havi 105 ezer forint.

Az intézmény két–három percre az egyetemtől havi 12 320–17 880 forintért minden olyan kollégiumi elhelyezést igénylő hallgatónak tud férőhelyet biztosítani, aki megfelel a bekerüléshez szükséges feltételeknek.

A Savaria Egyetemi Központban kis létszámú, családias hangulatú az oktatás, legendásan jó a tanár–diák kapcsolat.

Dönts jól, és élvezd azokat az előnyöket, amelyeket a campus nyújthat neked.

Az ELTE szombathelyi szakkínálatról itt tájékozódhatsz .

Kérdéseidet felteheted az ELTE Savaria Egyetemi Központ Facebook-oldalán üzenetben is: facebook.com/elte.sek

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra