Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tudta, hogy az ózongenerátoros fertőtlenítés akár a koronavírus elpusztítására is alkalmas?

A szombathelyi Dobosi Kft. kínál ilyen szolgáltatást.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami ötvenszer hatékonyabb és háromezerszer gyorsabb, mint a klór. Megfelelő koncentrációval a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelent. Megszünteti a kellemetlen szagokat, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Az élősködőkkel is le tud számolni, olyanokkal, mint a poratka, ágyi poloska vagy zsizsik.

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, szagtalanító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari és mezőgazdasági épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő, azaz a léghigiénia.

nyugat

A szombathelyi Dobosi Kft, amely 1983-ban alakult, épületgépészeti és építőipari szolgáltatással foglalkozik, s ezen belül tevékenységük nagy részét a hűtés-, és klímatechnika teszi ki. A klímatechnika fontos részét képezi a berendezések tisztítása és fertőtlenítése is, a cég pedig mindig igyekezett a lehető leghatékonyabb módszereket alkalmazni erre. Mindezek közben találkoztak az ózongenerátoros tisztítással, amelynek az igénye először a járműklímáknál jelentkezett.

nyugat

Mivel eddig is tisztában voltak az ózongenerátor vírusokkal szembeni tulajdonságával, így nem érte őket nagy meglepetésként, amikor egyre több irányból érkeztek a hírek arról, hogy a COVID-19 koronavírus ellen is hatékonyan alkalmazható a berendezés. A kft. így ózongenerátor-készülékeivel széles körben tud a megrendelők segítségére lenni a fertőtlenítésben, legyen az személyautó,  lakás, iroda, üzlet, vendéglátó egység, orvosi rendelő, öltözők, élelmiszer tárolására használt helységekben, és minden olyan helyen, ahol szükséges a kórokozó mentes higiénia.

Az ózongázzal történő kezelés vegyszermentes, hiszen az ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. A levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyeket fertőtlenítő vegyszerekkel nem lehet. Az ózonos fertőtlenítés olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel kezelt területeken esetében. Az alkalmazás végeztével nem marad más csak, tiszta, friss, fertőtlenített levegő, és nincs káros vegyszermaradvány sem. Az ózonkezelés gyors, hatékony és - körültekintő alkalmazás mellett - biztonságos módja a fertőtlenítésnek, a kezelés utáni harminc perccel már birtokba is vehetők a kezelt helyiségek.

Önnek is szüksége van rá? Keresse a céget az alábbi elérhetőségeken:
Dobosi Kft.
9700, Szombathely, Nagy Lajos király utca 1.
telefon:
06 94 508 212
06 20 440 2117
email: info@dobosi.hu
weboldal: www.dobosi.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés