Vasi állatbarátok is összefognak a szombathelyi állatorvosért

Október 23-ra várnak mindenkit a szombathelyi Vízöntő utcába.

A veszprémi triatlonosok jótékonysági futása Egy emberként mozdulnak meg a magyar triatlonosok a szombathelyi állatorvosért 2021. October 08. 10:30 után most Szombathelyen is összefognak az edzés közben balesetet szenvedett dr. Varjú Gáborért. A Fekete István Állatvédő Egyesület hívja október 23-ra a Vízöntő utcai telephelyére az állatbarátokat és kedvenceiket, hogy együtt megmutassák, mekkora ereje is van a szeretetnek.

Nyugat.hu

A Facebook-eseménynek a Mancsokkal a Dokiért nevet adták, a leírásban ezt írják:

„Akinek állata van, mindenki ismeri Dr. Varjú Gábor nevét. Évtizedek óta gyógyítja kedvenceinket, segít a bajba jutott állatokon, embereken is. Óriási sportember, küzdő.

Most neki van szüksége a gyógyuláshoz a szeretet erejére. Szeretnénk, ha velünk lennétek, szeretnénk, hogy a megye legnagyobb állatos közösségeként összefognánk és megmutatnánk, hogy támogatjuk Gábort a felépülésben.

2021. október 23-án, szombaton, 10-15 óra között, folyamatos indulási lehetőséggel: Szombathely, Vízöntő utca 7 szám alól indulva, kijelölt útvonalon, pár kilométeres távot, lesétálva, lefutva, kutyusokkal, családdal, barátokkal (kutyust akár tudunk biztosítani), megmutatjuk Gábornak, hogy mindannyian vele vagyunk.

Jelképes nevezési díj: 1000 Ft

Minden résztvevőről készülne fotó is, amit Gábor családjához eljuttatva szeretnénk ha tudhatná mennyi 'mancsos' szíve dobban érte.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Egyéb