Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vastag Csaba forgatott kameránkkal a Valentin Bálon

Elvette munkatársunk kameráját, majd a magasba emelve megörökítette rajongóit Vastag Csaba. Sok kép és videó a bálról.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hagyományos helyszínen, az Agora MSH-ban rendezték meg a Valentin Bált. A piros lufiszívekkel díszített asztaloknál ülőket elnézve elmondhatjuk: nem csak a húszéveseké a világ. Középkorúak és nyugdíjasok is andalogtak a táncparketten. A Savaria TSE nyitótánca után a Cabo Wabo zenélt, majd Ekrü divatbemutató és a Westside TSE fellépése színesítette a bált.

Valentin Bál 2013. - Agora MSH, Szombathely
Első képgalériánk a Valentin bálról
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

23 órakor Vastag Csaba ragadta magához a mikrofont és már az első dallal sikerült táncba hívnia a vendégeket. Az énekes nemsokára elhagyta a színpadot, elvegyült a tömegben, onnan énekelt, majd egy asztal tetejére állt és ahogy videónkban is látszik egy asztalról elorzott lufiszívvel és annak vizes nehezékével "támadt" a közönségére.

Valentin bál - összefoglaló videó

A színpad felé tartva még megszerezte a kameránkat is (videónkban 12:15-nél), amit állványostól magasba tartva megörökítette a közönségét. Vastag Csaba után tombolasorsolás következett, majd hajnalig folytatódott a tánc.

Vastag Csaba a szombathelyi Valentin Bálon, az MSH-ban
Vastag Csaba az Agora MSH-ban - második képgalériánk
Tánczos Mihály

Végezetül egy ráadás videó. A Gangnam Style nem hagyta hidegen a Savaria TSE táncosait sem. A lovaglós mozdulatot még beépíthették volna...

Gangnam Latino Style
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bálok 2013

Hirdetés