Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videón a villámokkal tarkított út az áramszünet miatt elsötétült Csepregre

Fedélzeti kamerás felvétel a Szombathely és Csepreg közötti útról, miközben az eget villámok világítják meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Időnként érdekes kérések érkeznek a 112Press olvasóitól, amit ha tudunk, teljesít kollégánk. Volt, aki egy élő videó után hívta izgatottan, hogy a helyszíni élő tudósításban látott felhőképződményről készítsen neki nagyfelbontású képeket, vagy ha egy bizonyos útvonalon jár, akkor az arról készült dashcam felvételt hadd kérje el, mert 25 éves évfordulója lesz a feleségével és különös élmények kötik ahhoz az útszakaszhoz, de már nem Magyarországon élnek stb. Természetesen teljesítette ezeket a kéréseket.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Ilyen kérés volt az is, amit egy egyetemi hallgató küldött, aki szakdolgozatához kért olyan dashcam felvételeket, amin

villámtevékenység

látszik. Nos kollégánk, szombaton Szombathelyről ment Sopron felé, miközben rendesen villódzott az ég alja. Csepregen teljesen sötét utcákon haladt, áramszünet miatt sötétült el a város egy része.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés