100 millió forintos vadháló-üzemet adtak át Szombathelyen

Dunántúlon ez az első ilyen.
 
 

100 millió forintos vadháló-üzemet adtak át Szombathelyen

Dunántúlon ez az első ilyen.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

100 millió forintos vadháló-üzemet adtak át Szombathelyen

Dunántúlon ez az első ilyen.

Átadták csütörtökön a szombathelyi Cont-Eco Kerítéstechnikai és Kereskedelmi Kft. nettó 100 millió forintos beruházással létesített vadhálót gyártó üzemét.

A cég a beruházáshoz a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program mikro- és középvállalkozások termelési kapacitás bővítő pályázatán 37,59 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert el még 2018-ban.

A három évtizedes múltra visszatekintő magyar családi vállalkozás az erdő-, mező-, és vadgazdálkodásban használt elektromos és mechanikus kerítésrendszerek forgalmazásával és kiépítésével foglalkozik, most átadott üzemükben pedig a fejlesztésnek köszönhetően napi három kilométernyi drótfonatból készült vadháló gyártására is képesek. Vargyas Csaba, a Cont-Eco Kft. ügyvezető-tulajdonosa az átadóünnepség előtt az MTI-nek elmondta: a Dunántúl első vadhálót gyártó üzemét adják át, a gyártás a Csaba utcai telephelyükön erre a célra átépített, korszerűsített épületben, teljesen automatizált gépen történik, amelyen két ember dolgozik majd. Hozzátette: a berendezéssel a legváltozatosabb rácsosztásokat képesek legyártani, három méter magasságig 100 méteres tekercshosszban. A tulajdonos ügyvezető szólt arról is, hogy évi az 700 millió forintos bruttó árbevételt elérő cégük a beruházástól évente bruttó 150-200 millió forintnyi árbevétel-növekedést remél.
 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés