Fesztivál fashion 

Fesztivál alapdarabok akár a Szigetre

Kötelező ruhadarabok, hogy tuti te legyél a fesztiválok legtrendibbje.
 
 

Fesztivál alapdarabok akár a Szigetre

Kötelező ruhadarabok, hogy tuti te legyél a fesztiválok legtrendibbje.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Fesztivál alapdarabok akár a Szigetre

Kötelező ruhadarabok, hogy tuti te legyél a fesztiválok legtrendibbje.

Nyár = Fesztivál. Egymás hegyén hátán. Egy-egy ilyen időszak nem csak a pénztárcánknak lehet megterhelő, hanem a ruhatárunknak is. Szabad ég alatt, ahol csak leheveredünk a földre, ha megpihennénk, ahol a port rengetegen rúgják egyszerre, ahol szinte lehetetlen megúszni, hogy valaki vagy te magad ne löttyintsd magadra az italod, ahol elvileg nem számít a divat és, hogy mennyire vagy naprakész, na pont ott a legfontosabb, hogy trendi legyél. Mutatom, melyek az idei Festival Fashion alapdarabjai.

1. Magas derekú kis nadrág

Jól tudjuk: nincs új a nap alatt. Csípő fazon után újra hódit a 80-as évek magas derekú fazonja. Lehet gyűlölni, lehet mellőzni, az biztos több mindenkinek áll előnyösen, mint a csípő fazon, ráadásul a 2017-es újra gondolás nagyon vadító tud lenni. Nem felejteni: kellő önkritika nélkülözhetetlen. Milyen anyagból legyen? Amiben igazán felszabadultan érzed magad. Csipke, pamut, szatén, farmer és még sorolhatnám.

2. Háromszög bikini felső

Mert hát ki szeret túl öltözni? Vagy egy vízparti fesztiválon ki szeret hosszan vetkőzni egy csobbanás előtt? Talán ez a ruha darab jelképezi a legjobban a fesztiválok életérzését. Szabadság. Ha pedig kicsit szemérmesebb vagy az átlagnál bátran kapj fölé egy átlátszó felsőt, mert a tudat, hogy nem csak egy bikini felsőben szaladgálsz sokat segíthet, de a lényegen nem változtat.

3. Kalap

A legpraktikusabb darab, és a legmenőbb is. Meg véd az erős naptól, miközben meg véd ha úgy alakul az esőtől is. Az egyik legfeltűnőbb kiegészítő és mindeközben ha a fesztivál sokadik napján épp beköszönt a badhairday, akkor ápol és eltakar. Szó, ami szó musthave darab. Színe elsősorban fekete, stílusa pedig fedora.

4. Body

Ha nem vagy elég bátor vagy túl szemérmes vagy a fent említett háromszög bikini felsőhöz, akkor válasz magadnak egy bodyt. Nincs gond vele, nem kell attól félni félre csúszott vagy kicsúszott a nadrágból, vagy nem úgy áll ahogy kell a kifulladásig tartó tánc után. Ez a body-k sajátosságának köszönhetően ott és úgy marad ahogy kell. Hozzá teszem legalább olyan szexi tud lenni, mint a bikini felső. Az unalomig ismételt közhely pedig helytálló: a kevesebb néha több.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés