A DK segíteni akar a fizetés nélkül maradt Styl dolgozóinak

 
 

A DK segíteni akar a fizetés nélkül maradt Styl dolgozóinak

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A DK segíteni akar a fizetés nélkül maradt Styl dolgozóinak

Sajtóközlemény

Ma reggel Szombathelyen, a baloldali frakció (MSZP-DK) kezdeményezésére rendkívüli Közgyűlést tartottak, melyen a Fidesz-frakció egyetlen tagja sem vett részt. Pedig a baloldali (MSZP-DK-Együtt) frakció Styl-ügyben javasolt napirendi pontot megtárgyalásra.

Mint ismeretes a Styl dolgozók bére valószínűsíthetően nem kerül kifizetésre a vállalat csőd közeli helyzete miatt. Ezért így, Húsvét előtt számtalan család kerül nehéz anyagi helyzetbe. A Fidesz nincsen tekintettel a Styl dolgozók gyermekeinek boldog Húsvét ünneplésére sem, de biztos nagyon komoly elfoglaltságuk lehetett, ha nem tudtak megjelenni a rendkívüli Közgyűlésen, melyen döntést lehetett volna hozni arról, hogy a dolgozók hozzájussanak jogos bérükhöz.

A Styl dolgozók közül sokan laknak Vas megye 3-as számú választókerületében, Vasváron és környékén, ezért a DK Vas3 Elnöksége és a saját nevemben felajánljuk segítségünket a Styl fizetés nélkül maradt dolgozóinak. Kérem, hogy forduljanak hozzánk bizalommal, mert minden tőlünk telhető segítséget meg fogunk adni önöknek.

Email cím: balogh.tibor.dk@gmail.com
Balogh Tibor, a DK országgyűlési képviselőjelöltje és a DK Vas 3 Elnöksége

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés