Csoportosan erőszakoló fiatalkorú rabokat ítélt el a bíróság

 
 

Csoportosan erőszakoló fiatalkorú rabokat ítélt el a bíróság

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Csoportosan erőszakoló fiatalkorú rabokat ítélt el a bíróság

Négy és kilenc év közötti időre terjedő szabadságvesztésre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék hét fiatalembert, akik javítóintézetben, majd a börtönben tartózkodásuk alatt megverték és csoportosan megerőszakolták fiatalkorú társaikat - tájékoztatta a törvényszék szombaton az MTI-t.

A pénteken meghozott ítéletről kiadott közlemény szerint a vádlottak 2016 júliusa és decembere között követték el a bűncselekményeket, amikor javítóintézeti nevelés alatt álltak, majd előzetes letartóztatásukat töltötték. Rabtársaikat "csicskáztatták", illetve fenyegetéssel, veréssel kényszerítették különböző szexuális cselekményekre. A sértettek valamennyien súlyos lelki sérülést szenvedtek, egyiküket pedig úgy megverték, hogy eltört a bordája. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész három nap gondolkodási időt kért. Volt olyan vádlott, amelyiknek a védője tudomásul vette az ítéletet, más védők enyhítésért, illetve a részbeni felmentésért fellebbeztek. A vádat a Pest Megyei Főügyészség képviseli.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés