Győzött a Haladás az MTK ellen

A 85. percben született a gól.
 
 

Győzött a Haladás az MTK ellen

A 85. percben született a gól.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Győzött a Haladás az MTK ellen

A 85. percben született a gól.

Égetően szüksége volt a szombathelyi együttesnek a győzelemmel járó három pontra. A Gólt a 72. percben csereként beállt Gaál szerezte a 85. percben.

A legutóbbi hat meccséből immár ötször győztes, és az élvonalban maradástól már csak négypontos hátrányban lévő Haladás számára kötelezőnek tűnt a három pont begyűjtése, ugyanis az MTK - sikertelenül - a találkozó elhalasztását kérte, mivel egy vírusos fertőzés miatt a felnőtt és az U19-es keret jó néhány játékosa betegséggel küzd.


OTP Bank Liga, 28. forduló:
Szombathelyi Haladás-MTK Budapest 1-0 (0-0)
------------------------------------------

3440 néző ment ki a mérkőzésre.

A hazaiak kezdték aktívabban a feszült hangulatú találkozót, és az első negyedóra után az első nagy lehetőségüket is kialakították, míg a támadásban visszafogott fővárosiak bő fél óra elteltével jutottak el komoly lövőhelyzetig. Bár a házigazda további két nagy helyzetet kidolgozott a szünetig, gól nem esett az első játékrészben.

A fordulásra kettős cserét hajtott végre az MTK, a játék pedig nyugodtabb és helyzetekben visszafogottabb lett. Az utolsó negyedórában egyre több kockázatot vállalt a Haladás a győzelem megszerzéséért, majd a 86. percben a csereként beálló Gaál ugrott ki a védők közül, és értékesítette a ziccert. Ezzel a kiesés elkerüléséért küzdő szombathelyiek újabb értékes három ponttal gazdagodtak.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés