Betörések, autófeltörés, kamion az árokban

 
 

Betörések, autófeltörés, kamion az árokban

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Betörések, autófeltörés, kamion az árokban

Kinyitották a páncélszekrényt

Tegnap reggel vették észre, hogy az éjszaka betörtek az egyik szombathelyi kft. irodájába. A tettes felfeszítette a páncélszekrényt és 200 forintot vitt el. A rongálással 20 ezer forint kárt okozott.

Elütötte az őzet

Tegnap reggel a 84-es főúton, Sajtoskálnál ütöttek el egy őzsutát. A vad kimúlt, az autóban 200 ezer forint kár keletkezett.

Feltörték az autót

Tegnap reggel vették észre, hogy Celldömölkön, a tulajdonos háza előtt álló autót feltörték. A kocsiból szerszámokat vittek el 600 ezer forint értékben.

Elkapták a bolti szarkákat

Tegnap délelőtt a szombathelyi Tescoban értek tetten két fiatal lányt, akik piperecikkeket próbáltak ellopni 29 ezer forint értékben. A két vasvári lányt szabadon engedték, szabálysértési eljárást indítottak ellenük.

Betörés Sében

Tegnap délelőtt 10 óra és este negyed 9 között betörtek az egyik séi lakóházba, onnan arany ékszereket és készpénz vittek el. A lopási kár 189 ezer, a rongálási kár 50 ezer forint.

Betörés Körmenden

Tegnap délelőtt betörtek egy körmendi lakásba. A tettes arany ékszereket és készpénzt vitt el 300 ezer forint értékben.

Többszöri ütközés

Tegnap délelőtt a 84-es főút sárvári elkerülő szakaszán történt baleset. Egy suzukis megállt a stoptáblánál, de az autó kigurult a védett útra, és balról nekihajtott egy pótkocsis kamion. A kamion pedig a Suzukit nekitolta egy lassító Toyotának.

Kicsúszott a kamion

Tegnap este Sitkén, a Kossuth utcában egy kamionos elveszítette uralmát járműve felett, az árokba, majd a járdára csúszott, végül az úttesten keresztben állt meg. A sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés