Autófeltörés, ingyen tankolás, besurranó- és egyéb tolvajlás megyeszerte

 
 

Autófeltörés, ingyen tankolás, besurranó- és egyéb tolvajlás megyeszerte

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Autófeltörés, ingyen tankolás, besurranó- és egyéb tolvajlás megyeszerte

Rendőrségi hírek Vas megyéből 12.05-én

Autófeltörés Szombathelyen
Szombathelyen, a Vízöntő utcában egy parkoló Opel Corsa első ülésén hagyott aktatáskát loptak el, benne ékszerekkel, készpénzzel. Az ismeretlen tettes, aki kb. 410 000 forinttal gazdagodott ez által, az autó jobb oldali ablakát törte be. A rongálási kár 300.000.-Ft.

Ajtó, ablakok felfeszítve…
Szombathelyen a Semmelweis utcában az ajtó, a Tóth Árpád és az Írottkő utcában az ablak felfeszítésével törtek be. A tettesek kerestek-kutattak, majd - rendetlenséget hagyva maguk után - a talált műszaki cikkekkel, készpénzzel és ékszerekkel távoztak. A rongálással okozott kár is több százezer forint.

Ingyen tankolás
A Zsédenyi benzinkútnál ismeretlen személyek egy autóba benzint töltöttek, majd fizetés nélkül távoztak. Az intézkedő szerv a nyilvántartás alapján a gépkocsi tulajdonosát felderítette, ellene szabálysértési eljárás indult..

Tolvajlások Kőszegen
Kőszegen egy építési területen álló fa tárolóból aggregátort, egy nyitott ajtajú lakás konyhájából pénztárcát, bank- és betegbiztosítási kártyát loptak el. Utóbbi eset károsultja egy osztrák állampolgár.

…és Püspökmolnáriban
Püspökmolnáriban egy lakóházból az ajtót felfeszítő betörő 140 Euróval, laptoppal, fényképezőgéppel, MP3 lejátszóval, PDA-val és parfümökkel felpakolva távozott.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés