Nyugat Királynője 2009 döntő - estélyi ruha 

Gere Orsolya fejére került a korona - Nyugat királynője választás 2009

Az Önök által a döntőbe szavazott tizenkét szépség csütörtök este vonult fel a neves zsűri és a drukkoló családok, barátok előtt, hogy végre eldőljön: ki lesz a Nyugat Királynője?
 
 

Gere Orsolya fejére került a korona - Nyugat királynője választás 2009

Az Önök által a döntőbe szavazott tizenkét szépség csütörtök este vonult fel a neves zsűri és a drukkoló családok, barátok előtt, hogy végre eldőljön: ki lesz a Nyugat Királynője?
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Gere Orsolya fejére került a korona - Nyugat királynője választás 2009

Az Önök által a döntőbe szavazott tizenkét szépség csütörtök este vonult fel a neves zsűri és a drukkoló családok, barátok előtt, hogy végre eldőljön: ki lesz a Nyugat Királynője?

Többhónapnyi készülődés, szervezés, sürgés-forgás, fotózások, koreográfia-próbák, ruhák kiválasztása, forgatókönyvek. Felsorolni sem könnyű azt, hogy a Nyugat királynője választásért mennyi időt fordítottak a döntős lányok és a munkatársaink arra, hogy színvonalas rendezvénnyel lepjék meg a közönséget.

Az utolsó napokban már nem is lehetett volna tovább fokozni a pörgést, minimális alvás mellett reggeltől estig dolgoztak a kollégák. Mondhatni azt is, hogy többen profi rendezvényszervezővé avanzsáltak az elmúlt hetek hajrájában, és nem volt olyan felmerülő probléma, amit ne tudtak volna megoldani. Tették mindezt egy estéért.

Csütörtök: eljött a nap, amikor az Önök által a döntőbe juttatott lányok a végső megmérettetés előtt álltak. Korábban minden lépésüket nyomon követhették Olvasóink, akár képekben, akár a róluk szóló cikkekben.

A tizenkét szépség a nagy nap délelőttjén izgatottan, gombóccal a torkában, de mégis szerénykedve érkezett a Weöres Sándor Színházba. Mindegyikük még arról álmodozhatott, hogy az ő fejére illik a korona. Megörökítettük a lázas készülődést, Ön is bekukkanthat a csajok öltözőjébe! Kattintson a fenti képre!

Mire elérkezett az este hat óra, a színház nagyterme megtelt drukkoló családokkal, barátokkal, ismerősökkel, az utolsó szó birtokosa, azaz a zsűri is elfoglalta helyét a nézőtéren. A döntősöket a tavalyi gyakorlathoz híven idén is Beleznay Endre, az ismert előadóművész konferálta a színpadra, akik első körben utcai ruhában vonultak fel, vakító színpadi fények közepette.

A lányok magabiztosan, mosolyogva, nőiesen lépdeltek, már nem remegett a magas cipősarok, ahogy a koreográfia-próbák első alkalmain. Mi is elcsodálkoztunk azon, hogy a mozgásuk mennyivel finomabb lett azóta, hogy utoljára bepillantottunk egy próbájukra. A korona várományosait vastaps és a barátok biztató éljenzése fogadta.(Az utcai ruhák egyébként a BW Store Szombathely, Fő téri 42 szám alatti üzletéből szárrmazatak)

Míg a lányok átöltöztek a fürdőruhába (amit a susmusokból elcsípve a férfiak nagy izgalommal vártak), addig a közönséget az Energy Dabaston Dance Team gyerektáncosai szórakoztatták pazar látványvilágú színpadi show-val.

Ezután következett az est fénypontja: felvonulás estélyi ruhában. Hiszen a királynői korona mellé királynőhöz illő ruha dukál! Melyik lánynak ne ez lenne az álma? Beleznay Endre olykor provokatív kérdésekkel is ostromolta a királynő-jelölteket, akik egy-egy gyors és frappáns válasszal bebizonyíthatták a zsűrinek, hogy nemcsak szépek, de talpraesettek is. (A ruhák Szombathelyről, az Erika Szalon Király utcai üzletéből érkezetek.)

Ekkor jött el az idő, hogy a Jordán Tamás színházigazgató által elnökölt zsűri visszavonuljon, és megadja arra a kérdésre a választ, amit tulajdonképpen a verseny meghirdetésének első percétől kezdve mindenki várt: vajon ki lesz a legszebb? Ki lesz a királynő?

Íme: a Nyugat királynőjét megillető korona idén Gere Orsolyának a szombathelyi egyetem hallgatójának a fejére került. Első udvarhölgye Pósfai Boglárka, a szombathelyi Bólyai gimnázium diákja, második udvarhölgye pedig Amey Boglárka, a sárvári Tinódi gimnázium tanulója lett. A közönségdíjas a szombathelyi Osztrosits Katalin lett. A Savaria Fórum önkormányzati hetilap munkatársai pedig Pál Rékát választották a lap különdíjasának.

Mind az öt lány egyöntetűen úgy fogalmazott a színpad mögött, hogy már azt is nagy sikernek könyvelték el, hogy egyáltalán részt vehettek a megmérettetésen. Elmondták, hogy a koreográfia- és a ruhapróbák alatt összekovácsolódott a tizenkét fős társaság. Barátságok születtek a lányok között, akik már azt is megbeszélték, hogy közös programokat szerveznek.

Gratulálunk a királynőnek, az udvarhölgyeknek, és egészében véve mind a tizenkét lánynak, akik a maximumot nyújtották az utolsó estén! Jövőre vajon kiket köszönthetünk ugyanígy?

A Nyugat királynője választás zsűrije
A zsűri elnöke:
Jordán Tamás színművész, színházigazgató
A zsűri tagjai:
Varga Nikoletta, a 2008-as év Nyugat királynője
Bonyhádi Károly grafikus
Roznár Gyöngyi, a Nyugat.hu főszerkesztője
Trokán Péter színművész
Németh István, a Büki Gyógyfürdő Zrt. igazgatója
Domján Dia modell
Bullokaj Vincenc, a Vinci Gold tulajdonosa

Díjak és díjazottak
2009-ben a Nyugat királynője: Gere Orsolya (jutalma a Vinci Gold Ékszerüzlet tulajdonosának felajánlásában egy korona, egy plakett és egy SYAM ékszer, a Park Inn Sárvár felajánlásában egy kétszemélyes hétvégi utalvány, a BW Store és a Cohan Company Fashion felajánlásában egy 10.000 Ft értékű ajándékcsomag, Tóthné Jáger Margit felajánlásában egy 5.000 Ft értékű Avon-csomag)
Első udvarhölgye: Pósfai Boglárka (jutalma a Vinci Gold Ékszerüzlet tulajdonosának felajánlásában egy korona és egy plakett, a BW Store és a Cohan Company felajánlásában egy 10.000 Ft értékű ajándékcsomag, Tóthné Jáger Margit felajánlásában egy 5.000 Ft értékű Avon-csomag)
Második udvarhölgye: Amey Boglárka (jutalma a Vinci Gold Ékszerüzlet tulajdonosának felajánlásában egy korona és egy plakett, a BW Store és a Cohan Company felajánlásában egy 10.000 Ft értékű ajándékcsomag, Tóthné Jáger Margit felajánlásában egy 5.000 Ft értékű Avon-csomag)
A közönségdíjas: Osztrosits Katalin (jutalma a BW Store és a Cohan Company felajánlásában egy 10.000 Ft értékű ajándékcsomag és egy 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány, a Büki Gyógyfürdő Zrt. felajánlásában egy Páros Wellness Nap Extra csomag, Tóthné Jáger Margit felajánlásában egy 5.000 Ft értékű Avon-csomag)
A Savaria Fórum különdíjasa: Pál Réka (jutalma egy címlapfotó és egy interjú a lapban)
A Büki Gyógyfürdő Zrt. felajánlásában öt lány kapott egy-egy Páros Wellness Nap Extra csomagot: Pál Réka (4. helyezett), Dömölki Katalin (5. helyezett), Csordás Viktória (6. helyezett), Mikos Patrícia (7. helyezett), Bálint Lilla (8. helyezett).
Bonyhádi Károly grafikusművész címlapfotó különdíját kapta: Pósfai Boglárka, Dömölki Kata, Amey Boglárka, Mikos Patrícia
Szigeti Vanda stylist felajánlásában a Sposa alkalmi és esküvői ruhamárka következő kollekciójának az arca lehet: Pósfai Boglárka
A BW Store és a Cohan Company felajánlásában mind a tizenkét lány egy-egy 5.000 Ft értékű ajándékcsomagot kapott.
Akiknek köszönhetjük, hogy megrendezhettük a Nyugat királynője választást:
A verseny fő támogatói: BW Store, Büki Gyógyfürdő Zrt., Vinci Gold ékszerüzlet
Médiatámogatók: Nyugat Rádió, Savaria Fórum
Közreműködők:
A szépségverseny stylistja: Szigeti Vanda
Smink: Bernáth Veronika, Nábrádi-Marton Zsuzsanna
Frizurák: Emília Szépészet, fodrászok: Abonyi Emília, Fehér Dió, Szabó Krisztina
A koreográfiát betanította: Sándor Jennifer és Tóth Gábor, az Energy Dabaston Dance Team táncosai Az utcai ruhákat a BW Store biztosította (Szombathely, Fő tér 42.).
A lányok ruháiról az Erika szalon és Domján Dia gondoskodott.
Az ékszerek a Vinci Gold Fő téri üzletéből származnak.
 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés