900 szeletes tortát is felszolgáltak a büki Nestlé családi napján

Többszázan szórakoztak a hétvégi programon.
 
 

900 szeletes tortát is felszolgáltak a büki Nestlé családi napján

Többszázan szórakoztak a hétvégi programon.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

900 szeletes tortát is felszolgáltak a büki Nestlé családi napján

Többszázan szórakoztak a hétvégi programon.

Legutóbb akkor írtunk a büki gyárról, amikor egy sportcsarnoknyi gyereknek okozott örömet a Nestlé Mikulása, illetve amikor ősszel jótékonyságból Büktől Szombathelyig futottak a Nestlé dolgozói.

Most a hagyományos családi nap apropóján látogattunk a büki sportcentrumba, ahol érkezésünkkor már javában zajlottak a programok. Ugrálóvár, kézműves foglalkozások, bábszínház a kicsiknek, csocsó, Gadó András bemutatója a nagyobbaknak és számos kutyás program minden korosztálynak.

A Nestlé Purina PetCare büki gyárigazgatójával, Kai Herzkével is váltottunk pár szót. „Úgy gondolom, nagyon szerencsések vagyunk és igazán örülhetünk, hogy ilyen időjárást fogtunk ki, ez a nap kiválóan alkalmas a családi programokra! Nagyon örülök, hogy mind dolgozóink és családtagjai is élvezhetik ezt a fantasztikus szombat délutánt ” - kezdte az igazgató.

Kai Herzke elmondta, a dolgozók családtagjaikkal együtt közel 900 embert vártak a rendezvényre, akiknek igyekeztek minél színesebb és tartalmasabb programokat szervezni. „Természetesen a fő hangsúly a család, hogy a gyerekek is jól tudják magukat itt érezni, éppen ezért sok olyan programunk van, amibe például állatok vannak bevonva. A képzett kutyákkal a gyerekek is tudnak játszani” - emelte ki az igazgató.

„A legnagyobb eredmény, amit meg kell említeni, hogy igazán közel vagyunk ahhoz, hogy a magyarországi Nestlé történetében a legnagyobb beruházás most lezáruljon” - célzott a nemrég átadott új üzemre. A büki Nestlé Purina gyár az európai állateledelgyártás egyik központjává vált. „Már el is kezdődött a termelés ebben a gyárban, ez a leghangsúlyosabb és ez szolgálja a legfőbb eredményt nekünk. Köszönjük a munkavállalóinknak, a dolgozóinknak, akik kiemelkedő minőségű munkát végeztek mindebben!”

Az idei családi nap egy másik apropó miatt is különleges: idén ünnepli a büki Nestlé fennállása huszadik évét. A nagyszabású programok része volt a családi nap is, ahol Kai Herzke ünnepélyesen felvágott egy 900 szeletes tortát.

Kai Herzke magyarul tartott (!) ünnepi beszédében külön köszönetet mondott a gyár dolgozóinak: „Fantasztikus látni, hogy Bükön honnan indultunk - immáron 20 éve - és hova fejlődtünk. Ezt a fejlődést csak veletek együtt érhettük el! Köszönet a remek munkáért és a kiváló együttműködésért! Büszke vagyok, hogy veletek együtt részese lehetek a büki gyár sikertörténetének! ”

Este tombolahúzás, Gáspár Laci koncertje és tűzijáték zárta a családi napot.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés