A Kelet nyerte az All-Star kosárlabda gálát

Govens vezette a Nyugat csapatát.
 
 

A Kelet nyerte az All-Star kosárlabda gálát

Govens vezette a Nyugat csapatát.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Kelet nyerte az All-Star kosárlabda gálát

Govens vezette a Nyugat csapatát.

Gyönyörű zsákolásokkal indult az este, eleinte főleg Perl és Govens volt elemében, de Benkének is voltak szép megmozdulásai. 12-13-nál jött az első időkérés, a kerekesszékes All-Star Gála legjobbjait és Kucsora Csabát, az U20-as válogatott – Egyetemi válogatott mérkőzés MVP-jét köszöntötték. A folytatásban is potyogtak a kosarak, ahogy arra számítani lehetett, nem a védekezésé volt a főszerep. Thompson és Lóránt is villant párat, 36-37-el ért véget az első negyed.

A második etapban sem álltak le a pontgyártással egyik oldalon sem, afélidőre 74-68-as állással vonultak öltözőbe a csapatok. A tripladobó-versenyben a paksi Seth Allen volt a legjobb.

A záró felvonás előtt 97-96-ra ment Dragan Alekszics együttese. A zsákolóversenyből a fehérvári Keller Ákos jött ki a legjobban, megelőzve a debreceni Isaiah Armwoodot. A 2017-es All-Star Gálát végül tizenhat ponttal nyerte meg a Kelet csapata, miután az utolsó negyedben Fortune-ék jobban céloztak Govenséknél. Az MVP-nek Eilingsfeld Jánost választották, aki 22 perc alatt 17/3-as pontmutatót, 11 lepattanót, 3 gólpasszt, 1 labdaszerzést és 1 eladott labdát ért el.

A gála elérte a célját, a kilátogató nézők vélhetően jól szórakoztak, és az edzőknek sem kell aggódniuk, mert senki sem sérült meg.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés