A Körmend is bejutott a legjobb négy közé

A Kecskemét lett az ötödik.
 
 

A Körmend is bejutott a legjobb négy közé

A Kecskemét lett az ötödik.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Körmend is bejutott a legjobb négy közé

A Kecskemét lett az ötödik.

Dramicsanin hármasával indult a meccs, két perc után az első hat rádobás kintről érkezett, kevés sikerrel (0/2 és 1/4). Mindkét oldalon sok volt a hiba, felváltva vezettek a csapatok, a nyolcadik percben, 11-13-nál a hazaiak kértek időt. Horti Bálint hosszú idő után újra pályára lépett, az első etap 14-16-os eredménnyel zárult.

Ferencz egyenlített a folytatásban. A színvonal azonban nem javult, Forray kétszer is időt kért, mert 25-22-nél és 32-23-nál is meglépett a Körmend. Jól tette, sikerült rendezniük a sorokat, húsz perc játék után 32-32 volt az állás.

A fordulás után 8-0-val kezdett az MTE, a vendégek három percig gólképtelenek voltak. A 23. percben kipontozódott Wittmann Krisztián. Nem lett meg azonban közte a tíz, sőt szép lassan ledolgozta hátrányát a Kecskemét, ugyanis a Körmend sem játszott jól. 47-41-nél újra időt kért Forray Gábor. Molnár kosara már időn túli volt, így a záró felvonás előtt 49-44 állt a táblán. Ez máskor akár félidei állás is lehetett volna…

Dramicsanin vezérletével kiegyenlítettek a vendégek. Fordítaniuk azonban nem sikerült, sőt három perccel a vége előtt először lett kétszámjegyű a különbség. Kissé érthetetlen módon Pongóék erőltették a távoli dobásokat, pedig egész meccsen gyengén céloztak. Nem úgy Ferencz Csabáék, akik ha nehezen is, de öt meccs után bejutottak a legjobb négy közé, ahol holnap után a Szolnok lesz az ellenfelük.

Címlapkép: Réti Attila / BB1

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés