A szombathelyi MSZP szerint Lendvai Ferenc beindította a Fidesz gyűlöletgépezetét

 
 

A szombathelyi MSZP szerint Lendvai Ferenc beindította a Fidesz gyűlöletgépezetét

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A szombathelyi MSZP szerint Lendvai Ferenc beindította a Fidesz gyűlöletgépezetét

Nemrég érkezett meg a szerkesztőségünkbe a szombathelyi MSZP sajtóközleménye, amiben a Fidesz közvéleménykutatására reagálnak. A napokban különféle Vas megyei sajtóorgánumokban megjelent közvéleménykutatás szerint a szombathelyiek 90 százaléka hallott a Czeglédy-ügyről, 75 százalékuk szerint le kéne mondania az önkormányzati képviselői posztjáról, és az emberek "többsége" nem ért egyet azzal, hogy a baloldali politikusok kiálltak Czeglédy mellett.

A közvéleménykutatásról sok furcsaságot hallottunk, állítólag egy gépiesített hang kereste meg az embereket, mire sokan lecsapták a telefont, így egyáltalán nem mondható reprezentatívnak a felmérés. A szombathelyi MSZP-nek ez a mondandója az ügyről:

Sajtóközlemény

A szombathelyi MSZP szervezetet mélységesen felháborítja Lendvai Ferenc sajtó megnyilvánulása.

A szombathelyi baloldal tartja magát a Szombathely MJV polgármestere által is hangoztatott elvhez, amely szerint mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

Ártatlannak tartjuk Dr. Czeglédy Csabát, és biztosak vagyunk abban, hogy egy koncepciós eljárás eredményeként hurcolták el őt Szombathelyről.

Az eljárás politikai indíttatását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy élén Lendvai Ferenccel beindult a Fidesz gyűlöletgépezete, amelyben a Habony-média csicskásai kukákban turkálnak, és kiskorú családtagokat zaklatnak.

Nem hiszünk a Mészáros Lőrinc által fizetett és hamisított közvélemény-kutatásnak, és a végsőkig kitartunk Dr. Czeglédy Csaba mellett.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés