1% – Támogasd a független, szabad újságírást!

Nyugat Média és Világháló Egyesület - 18889332-2-18
 
 

1% – Támogasd a független, szabad újságírást!

Nyugat Média és Világháló Egyesület - 18889332-2-18
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

1% – Támogasd a független, szabad újságírást!

Nyugat Média és Világháló Egyesület - 18889332-2-18

Mi ez?

Tavalyihoz hasonlóan idén is gyűjti az szja 1%-át a Nyugat hu-t kiadó Nyugat Média és Világháló Egyesület.

Közhasznú egyesületünk 20 éve adja ki a Nyugat.hu hírportált, amely ma Magyarország legnagyobb független vidéki hírportálja. Ellátunk információkkal. Oknyomozó újságírást folytatunk, kiderítjük a hatalommal való visszaéléseket. Szervezünk tanfolyamokat, pályázatokat írunk ki, gyakornokokat, fogadunk, akiknek tanítjuk az újságírás mesterségét.

Miért adjam nektek az 1%-ot?

A politikusok, cégvezetők és más befolyásos emberek Magyarországon is óriási vagyonok fölött rendelkeznek és a mindennapi életünket alapvetően meghatározó döntéseket hoznak. Az újságírók feladata, hogy ezeket a döntéseket a te érdekedben is figyeljék és szóvá tegyék, ha azt látják, hogy valami nincs rendben. Az is fontos számunkra, hogy megírjunk neked miden olyan fontos dolgot, amire a mindennapi életedben szükséged lehet. Azt sem szégyelljük, ha szórakoztatunk, vagy a tudásodat is bővítjük.

Ez sosem volt könnyű munka, de az elmúlt években még nehezebbé vált.

Ebben segíthetsz, ha nekünk ajánlod fel az adód 1%-át.

Mi lesz a pénzzel?

A Nyugat Média és Világháló Egyesület és a Nyugat.hu arra fogja felhasználni a befolyt adományokat, hogy fenntartsa a független hírportálját, eljuttassa hozzád a független és objektív híreket, fizesse az újságíróit, a szerkesztősége bérleti díját, és végre tudjon magának egy igazán jó fényképezőgépet venni! Közösségi programokat szervezzen, és segítsen a problémáid megoldásában. A pénz sorsáról beszámolunk majd az oldalainkon.

Ha kérdésed van, írj nekünk tamogtas_KUKAC_nyugat_PONT_hu címre.

Adj esélyt a félelem nélküli, szabad újságírásnak!

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu