FalK.O.

Leradírozta a Fehérvár a sárga-feketéket. Govensnek eltörött a keze.
 
 

FalK.O.

Leradírozta a Fehérvár a sárga-feketéket. Govensnek eltörött a keze.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

FalK.O.

Leradírozta a Fehérvár a sárga-feketéket. Govensnek eltörött a keze.

Pointer letöltötte eltiltását, visszatért, ezúttal Mohammed maradt ki a hazaiak légiós keretéből. A vendégek sérültjei közül Govens megpróbálta, Váradi viszont nem, Norfleet kezdett helyette. A Falco szurkolók egy molinóval emlékeztek meg első bajnoki címükre, amit napra pontosan tíz évvel ezelőtt szereztek meg a rivális Körmend otthonában.

Egy perc után Govens ziccerével indult a meccs, Lóránt a palánk alól egyenlített, majd Hill duplát, Harris pedig triplát hintett (7-2). Perl ellen ítéltek sportszerűtlent, Hill csak a második büntetőjét dobta be, de az oldalbedobás után Lóránt tette vissza Keller kimaradt dobását. Nagyon kellett a Falcónak Borisov hármasa, mert kezdtek meglépni a hazaiak (10-5). „Felébredt” a Szombathely, Govens középtávolija után, 13-11-nél már csak kettő volt közte. Hamar fordult a kocka, Taylor négyből három büntetőt is kihagyott, Lóránt kosaraival viszont araszolt előre a bajnok, amely Kovács hármasával már újra kilenccel vezetett (21-12). Sőt, tizennégy lett a különbség az első negyed végére (29-15). A palánkok alatt sokkal dominánsabb volt a Fehérvár.

Perl erőszakolt be egy kosarat a gyűrű alól, majd Horton hozott össze egy 2+1-es akciót. A második etap felénél, 40-26-nál időt kért Szekulovics. Minden fehérvári akció kosárral végződött, rendkívül szellős volt a vasiak védekezése, Pointer 2+1-ével előbb tizenkilencre, majd Hill hármasával huszonkettőre rúgott a különbség (51-29). Govens 16 perc után kivált, kiharcolt egy támadó faultot, majd Harris rálépett a kezére. Mentő vitte kórházba, több helyen is eltörött a keze. Hill hármasával kétszer tíz perc után 63-33 volt az állás a félidőben. Az Albának minden összejött, a Falcónak szinte semmi sem.

Természetesen a lényegi dolgok már hamar eldőltek. Harris hármasára Perl felelt hasonlóval. Állandósult a harmadik pontos differencia. Az Alba már a látványra is adott, a Falco pedig elengedte a találkozót. Átment edzőmeccsbe a derbi. 90-60-ról indult a záró felvonás.

Simpson hármasával már csak hétre volt a fantasztikusan játszó Alba a száztól. Pustahvar faultját sportszerűtlennek ítélte meg Benczur játékvezető. Simpsoné lett a századik kosár, a harmincnegyedik percben már a negyvenhez közelített a különbség. Az életéért küzdő Alba a párharc legegyértelműbb meccsét nyerte meg, döntés csütörtökön késő este Szombathelyen.

A mai fehérvári mérkőzést izomsérüléssel vállalta Darrin Govens, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely irányítója. A válogatott játékmestere a második negyedben egy támadóhiba után a földre került, majd rálépett a kezére Alandise Harris, amely után véget ért számára a mai mérkőzés.

Illetve könnyen lehet, hogy nem csak a mai mérkőzés, hanem a teljes szezon is, hiszen a BB1.hu a helyszínen a mentőszolgálat munkatársától úgy értesült, hogy Govenst kórházba szállították, mert több helyen is eltört a keze és az ujjai.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés