Alföldi után most letiltották Gálvölgyi János estjét is

 
 

Alföldi után most letiltották Gálvölgyi János estjét is

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Alföldi után most letiltották Gálvölgyi János estjét is

Lefújták Gálvölgyi János mára tervezett kaposvári fellépését. Erről a színész felesége, Gálvölgyi Judit írt egy kommentet tegnap délután a Facebookon. Az előadás A Gálvölgyi című önálló est lett volna, a Játékszín produkciója, és a kaposvári művelődési házban tervezték megtartani.

Ahogy írja: „Minderről Jánosnak holnap önálló estje lett volna Kaposváron. A Játékszín produkciója »A Gálvölgyi« című előadást. Pár perce érkezett a Játékszín közlése, miszerint az előadást a megrendelő művelődési ház váratlanul lemondta. ”

Judit Gálvölgyi

Jánosnak holnap önálló estje lett volna Kaposváron. A Játékszín produkciója "A Gálvölgyi" című előadáest. Pár perce érkezett a Játékszín közlése, miszerint az előadást a megrendelő művelődési ház...

Tavasszal, a választási kampány idején Alföldi Róbert zalaegerszegi programját mondta le a helyi, szintén önkormányzati tulajdonú kulturális intézmény, hasonlóan furcsa módon. Indoklás nélkül állították le az Igenis, miniszterelnök úr! című darab jegyértékesítését Pécsen. A darab többek között Alföldi Róbert főszereplésével állt volna színpadra, ám most úgy néz ki a nézők előadás nélkül maradnak.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés