Az Év fiatal vezetője lett Vas megye főjegyzője

Balázsy Péter az állami kategóriában lett a legjobb.
 
 

Az Év fiatal vezetője lett Vas megye főjegyzője

Balázsy Péter az állami kategóriában lett a legjobb.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Az Év fiatal vezetője lett Vas megye főjegyzője

Balázsy Péter az állami kategóriában lett a legjobb.

A pályázat győzteseit február 21-én Budapesten, a LOFFICE rendezvényközpontban megtartott gálaesten hirdette ki a Fiatal Vezetők Akadémiáját működtető Coaching Team. A szervezet azzal a céllal alapította a díjat 2015-ben, hogy elismerjék azon fiatal vezetőket, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. Céljuk továbbá a vezetés olyan szegmenseinek hangsúlyozása, amely túlmutat a sikeres egyéni eredményeken, a hatékonyságon, a menedzseri szintű feladatok megfelelő ellátásán. A kiírás a vezető, az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét, a tudatosságot helyezte fókuszba.

Pályázatok alapján szakmai zsűri döntött a legjobbakról. A jelentkezőknek többlépcsős eljárásban kellett részt venniük, a decemberi határidőig beküldött dokumentumokat egy szakmai grémium értékelte: Bodor Tibor, az ING Bank regionális vezérigazgatója, Csulak Ferenc, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. vezérigazgatója, dr. Kornai Gábor, az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. alapító-elnöke, Küllői Péter, a Bátor Tábor Alapítvány kuratóriumi elnöke, Vecsernyés Csaba, a BD Hungary ügyvezető igazgatója és Bite Barbara, a Coaching Team ügyvezető igazgatója.

A kezdeményezés népszerűségét mutatja, hogy a megalapítás óta évről évre többen vállalkoznak arra, hogy bemutassák vezetői küldetésüket, tevékenységüket, elért eredményeiket. A díj létrehozóinak határozata alapján négy – állami, KKV, multinacionális és non-profit – kategóriában is hirdettek egy-egy nyertest.

Állami kategóriában a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője érdemelte ki a díjat, aki elmondta, az elismerés a megyei hivatal minden munkatársának és annak a munkának is szól,

amelyet hazai és nemzetközi pályázati sikerek, valamint többek között országos családbarát díj is fémjelez, és amelynek köszönhetően az elmúlt négy évben megújult a teljes hivatal.

Dr. Balázsy Péter a díj átvételekor hangsúlyozta: „Szeretnék a jövőben is aktív, kezdeményező szerepet vállalni abban, hogy kollégáimmal együtt megteremtsük azt a közösséget, amely Magyarország legélhetőbb és legversenyképesebb térségévé teszi Szombathelyt és Vas megyét. Szeretnék olyan munkát végezni, amely előrébb viszi a közösséget, formálja a társadalmat. Célom, hogy minél több sikeres fiatal válassza szakmai kiteljesedése helyéül a megyét.”

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés