Hirtelen kormányrántás után baleset az M86-os autóúton

A kisteherautó megpördült.
 
 

Hirtelen kormányrántás után baleset az M86-os autóúton

A kisteherautó megpördült.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hirtelen kormányrántás után baleset az M86-os autóúton

A kisteherautó megpördült.

Győr felé haladt az M86-oson egy Peugeot kisáruszállító amikor az egyik szemtanú elmondása szerint a jármű a jobboldali padkára hajtott.

Az autó vezetője el akarta kerülni az ütközést egy kis méretű veszélyjelző táblával, ezért balra rántott a kormányt és a belső sávon áthaladva szalagkorlátnak ütközött. A pörgő roncsból hosszan szétszóródtak az alkatrészek, emiatt a rendőrség Vépnél lezárta az autóutat, a forgalmat Nemesbőd irányába terelik.

Információink szerint a Peugeot vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A balesetben megsérült egy Škoda is, amit a szétrepül alkatrészek rongáltak meg. Ugyan a Peugeot jobb hátsó kereke kiszakadt az ütközéskor, azonban a jelenlegi helyszín megtévesztő, mivel az útszélén elszórva öt kerék található. A többi négy is valószínűleg a raktérből szóródott szét és egy kerék a fényvédőhálót átszakítva átrepült a Szombathely felé vezető oldalra.

Információink szerint a sofőr könnyű sérülésekkel került kórházba.

112 Emergency Press Hírügynökség

Tanulságok a kormányrántásos balesethez (M86)

A katasztrófavédelem közleménye

Szalagkorlátnak csapódott egy kisteherautó péntek délután az M86-os autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométernél. A balesethez a szombathelyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés