Baleset a Perint hídnál - Skoda elé hajtott egy Renault

Hiába a tábla.
 
 

Baleset a Perint hídnál - Skoda elé hajtott egy Renault

Hiába a tábla.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Baleset a Perint hídnál - Skoda elé hajtott egy Renault

Hiába a tábla.

A szombathelyi Rohonci úton tartott Olad felé egy Skoda, amikor a Bem József utcából, az „Állj, elsőbbségadás kötelező!” tábla ellenére kihajtott elé egy Renault. Mindkét autó a Perint hídon állt meg az ütközés után, a legnagyobb csúcsforgalomban.

A Renault hölgy sofőrje kérdésünkre elmondta, hogy ő úgy látta a kanyarodósávban érkezik a Skoda és az irányjelzőjével jelezte a jobbra kanyarodási szándékát. Ő ezért indult el. A Skodát vezető férfi viszont azt mondta, hogy az oladi postához indult és egy pillanatra sem ment le a kanyarodósávba, valamint az irányjelzőjét sem használta.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A délutáni balesetben nagyobb torlódás alakult ki a Rohonci úton és a terelőútnak használt Bem József utcában. A belváros felől érkezőket (a buszok kivételével) ugyanis ebbe az utcába terelték a rendőrök. Volt olyan járművezető, aki az egyértelmű karjelzések ellenére is egyenesen akart menni és pillanatok alatt 5-6 autó beállt mögé. És akadt sofőr, aki méltatlankodva mondta, hogy ő nem idevalósi, nem ismeri a várost, csak azt az utcát, amiről most leterelték a rendőrök és fogalma sincs, hogy mit csináljon.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés