Baltával verte a szerető fejét

Elképesztő történet Heves megyéből.
 
 

Baltával verte a szerető fejét

Elképesztő történet Heves megyéből.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Baltával verte a szerető fejét

Elképesztő történet Heves megyéből.

Igazi szappanoperába illő történet következik, sajnos happy end nélkül, az észak-magyarországi Heves megyéből. Az ügyészség hosszú közleményben írta le az eseményeket.

A történet ott kezdődik, hogy

„a Heves Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy apával és a fiával szemben, akik tavaly nyáron – egy látványos közúti szabályszegést követően – baltáikkal csaknem agyonverték azt a fiatalembert, aki korábban elcsábította a fiú élettársát.”

Börtön, szerelem, csalódás, erőszak...

A 31 éves elsőrendű vádlott 2016 márciusáig egy korábbi bűncselekménye kapcsán hosszabb időn át börtönben ült. Ezt használta ki barátja, lecsapott az otthon magányosan maradó barátnőre: „titokban szerelmi kapcsolatot létesített az élettársával, mely viszony a férfi szabadulásakor már véget ért.”

Aztán újra fellángoltak az érzelmek:

„2016. június 24-én késő este az élettársak a kisközségben az utcán egy rokonuk háza előtt álltak, amikor a sértett gépjárművével kétszer is elhajtott mellettük, és a leengedett ablakon át azt kiabálta, hogy még mindig szereti a nőt.”

Ekkor még nem történt semmi, de fokozódott a feszültség. A vádlott autóval egy közeli városba indult, amikor újra találkozott a faluban a szerelmét elcsábító férfi autójával.

„Előbb megálltak egymással szemben, majd az elsőrendű vádlott szándékosan nekivezette járművét a másik kocsinak úgy, hogy a két autó frontálisan ütközött egymással. A felindult vádlott ezután is nyomta tovább a gázt, ezzel métereken át tolta maga előtt a másik kocsit, melyben a sértett intenzíven fékezett. Végül az első útkereszteződésnél sikerült farral kifordulnia, emiatt a vádlott gépjárműve belerohant az árokba.”

Teljesen elszabadultak az indulatok:

„A sértett – egy papucsban – futva próbált menekülni az utcán, de elcsúszott, és ő is az árokban kötött ki. Ekkorra már a helyszínre ért a másodrendű vádlott – az apa – is, aki a fiával együtt a menekülő sértett után indult, majd amikor utolérték, mindketten rátámadtak és egy-egy kis baltával ütlegelni kezdték, miközben egymást az egykori szerető megölésére buzdították.” Az apa és fia a bántalmazást csak akkor hagyta abba, amikor a szerető rokonai és ismerősei is a helyszínre érkeztek.

A sértetté vált szerető életveszélyes nyílt koponyatörést szenvedett, több hónap alatt épült fel.

A Heves Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérletével vádolja a más ügyben előzetes letartóztatásban lévő elkövetőket, akik közül a fiú ellen közúti veszélyeztetés bűntette és rongálás vétsége miatt is vádat emelt. A főügyészség mindkét vádlottal szemben végrehajtandó börtön kiszabására tett indítványt.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés