Beteg gyerekeket vidított fel a szombathelyi Mosolynap

A legnagyobb segítséget az Aptiv adta.
 
 

Beteg gyerekeket vidított fel a szombathelyi Mosolynap

A legnagyobb segítséget az Aptiv adta.
 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Beteg gyerekeket vidított fel a szombathelyi Mosolynap

A legnagyobb segítséget az Aptiv adta.

„Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy gyermekorvos és neki egy mentős jóbarátja. Az orvos gyakran találkozott krónikus beteg gyermekekkel. Egy szép átlagos napon, mikor még nem is sejtették, hogy mit indítanak el, találkoztak a kórház előterében. Egy kisfiú betegsége kapcsán támadt egy ötletük, miszerint szerezhetnének neki egy boldog pillanatot azzal, hogy láthasson egy mentőautót anélkül, hogy épp szüksége lenne rá. Azonban tudták, hogy nemcsak egy beteg kisgyereknek van szüksége a kórházi kezelések alatt az örömre, hanem soknak.

Gondoltak egyet, és útjára indítottak egy rendezvényt. A hír hallatán sok jószándékú ember és szervezet csatlakozott. Volt ott minden, mi a gyermekek szíve, vágya: mentő, tűzoltó- és rendőrautó, versenyautók, kutyák, arcfestés, csillámtetkó, stb. Összefoglalva sok- sok angyali mosoly! Így indult el tehát a “Mosolynap”!”

A lelkes gyermekorvos, dr. Bazsó Dóra és az Összefogás a Mosolyért Egyesület azóta már a 4. alkalommal szervezte meg a Mosolynapot június 9-én. A rendezvénynek a szombathelyi reptér adott otthont. A IV. Mosolynap fő támogatója az Aptiv Services Hungary Kft. (korábban Delphi) volt. A cég egymillió forinttal járult hozzá ahhoz, hogy az egyesület ezúttal az eddigieknél is színvonalasabb programmal csaljon mosolyt a gyermekek arcára.

Az Aptiv és a Társadalmi Felelősségvállalás

Az Aptiv Szombathely csapata büszke arra, hogy csatlakozhatott ehhez a kezdeményezéshez, mivel elkötelezettek a helyi közösségek támogatása iránt. A helyi közösséggel történő együttműködés érdekében az Aptiv folyamatosan kutatja a támogatás lehetőségeit és hogy milyen módon fektethet be a jövő generációjának szakértelmébe.

Az Aptiv Szombathelyen

Az Aptiv 1991 óta működik Szombathelyen. A vállalat jelenleg két üzemet működtet Szombathelyen - mintegy 2.000 fő alkalmazásával -, amely üzemek autóipari alkatrészeket állítanak elő piacvezető, elsősorban európai autógyárak számára. Az Aptiv a legújabb elektronikai, elektromos és aktív biztonságtechnikai technológiák alkalmazásával olyan termékeket biztosít az autógyártóknak, amelyek által a járműveket a még inkább környezetbarát felépítés és működés, a biztonság, valamint a külvilággal való még fokozottabb összekapcsoltság jellemez.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés