Körmenden most összejött a Szolnoki Olajnak

Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el Gasper Potocnik együttese.
 
 

Körmenden most összejött a Szolnoki Olajnak

Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el Gasper Potocnik együttese.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Körmenden most összejött a Szolnoki Olajnak

Zsinórban negyedik vereségét szenvedte el Gasper Potocnik együttese.

Csorvási és Németh is sérülés miatt hiányzott a hazaiaktól. Horti kosarára Kovács egy szép ziccerrel felelt. Három és fél perc után meglógott a listavezető. 3-10 után 7-10-re zárkózott az MTE, de Perry-vel szemben tripladobás közben szabálytalankodott Hollins, igaz a szolnoki irányító csak kettőt dobott be. A 6. percben, 7-14-nél viszont már időt kellett kérnie Potocniknak. Bár visszajöttek kettőre a vasiak, Perry középtávolijával végül 17-22-vel ért véget az első negyed.

Halász passza után Horti tette fel a palánk alól, majd Andric és Ford szerzett könnyű kosarakat. Tovább őrizte előnyét a piros mezes együttes, ám Fanning távolijával 25-28-nál Alekszics időt kért. Hiába, nem tört meg a Körmend lendülete, Horti kosara után 29-30-nál ismét jött a vendég timeout. Wright 2+1-es akciójával hosszú idő – 2-2-es állás – után újra egál lett (32-32). A folytatásban Browning, Ferencz, Vojvoda és Fanning is bevágott egy-egy triplát zsinórban. A 19. percben Fanning csak a második büntetőjét értékesítette, de ez is elég volt ahhoz, hogy csapata 2-0 után újra vezetéshez jusson. A félidőben 39-40 állt a táblán.

Milosevics és Tóth pontjaival újra meglépett a Szolnok. Ford triplája után, 43-50-nél időt kért a Körmend. Mindkét oldalon sokat hibáztak a csapatok, Horti büntetőivel visszajött egyre a hazai csapat (49-50). A 28. percben Davis hármasával ismét fordult a kocka. A harmadik negyed végére elaludt a Körmend, Vojvoda ezt kihasználta, sorra szerezte a pontokat – tizenötöt ebben az etapban –, a legvégén pedig egy közel félpályás kosárral zárta a játékrészt (58-64).

Alig telt el egy perc, Kovács és Tóth kosarai után alakult ki az eddigi legnagyobb különbség, Tuoyo sportszerűtlen faultja után, 58-68-nál magához hívta csapatát Potocnik. Perry mindkét büntetőjét a helyére küldte, majd egy ziccert is sikerrel zárt, már tizennégy volt közte. A meccs eldőlt, innen már nem volt visszaút a hazaiaknak. Három perc volt hátra, amikor 67-83-nál újra időt kért a Körmend. Hiába, az MTE zsinórban negyedik vereségét szenvedte el, a listavezető pedig első alkalommal győzte le a vasiakat a szezonban.

A mérkőzést szinte végig csendben figyelő hazai publikum a lefújást követően tüntetőleg rákezdett a „Kurv* gyenge! Kurv* gyenge!” rigmusra.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés