Vigyázat! Egyirányúsítják a Kisfaludy utcát Szombathelyen

 
 

Vigyázat! Egyirányúsítják a Kisfaludy utcát Szombathelyen

 
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Vigyázat! Egyirányúsítják a Kisfaludy utcát Szombathelyen

A Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Szombathelyen a Kisfaludy Sándor utcában, a Vörösmarty Mihály utca– Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszon 2018. augusztus 28-tól (kedd) kezdődően az alábbi forgalmi rend változás lép életbe:

A Kisfaludy Sándor utca a Vörösmarty Mihály utca – Nádasdy Ferenc utca közötti szakaszán egyirányú forgalmi rend kerül bevezetésre a Nádasdy Ferenc utca irányából a Vörösmarty Mihály utca irányába.

Az egyirányúsítással érintett szakaszon az ellenirányú kerékpáros forgalom közlekedését kerékpár piktogram útburkolati jelek, és a szükséges közúti jelzőtáblák biztosítják. Az utca menetirány szerinti jobb oldalán és a Vörösmarty Mihály utcában megszüntetett jobbra kiváló sáv helyén útburkolati jellel kijelölt várakozóhelyek készülnek.

Kérjük a közlekedőket, hogy a megváltozott forgalmi rend miatt fokozott óvatossággal és csökkentett sebességgel haladjanak a megjelölt útszakaszokon.

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés