Élre állt az SZKKA

A Haladás VSE Sport Kft. harmadik meccsén is kikapott.
 
 

Élre állt az SZKKA

A Haladás VSE Sport Kft. harmadik meccsén is kikapott.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Élre állt az SZKKA

A Haladás VSE Sport Kft. harmadik meccsén is kikapott.

Az NB I/B-s női kézilabda bajnokság nyugati csoportjának harmadik fordulójában a bajnoki címre törő Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia a Szekszárdot fogadta hazai pályán. A tízéves jubileumát ünneplő egyesület már az első 15 percben eldöntötte a meccset, parádés játékkal, magabiztosan tartotta otthon a bajnoki pontokat. Ezzel a sikerrel már Mayer Majáék vezetik az NB I/B nyugati csoportjának tabelláját.

SZKKA – Szekszárd 36-15 (18-5)

SZKKA: Terenyi – Mayer 4, Horvath P. 4, Hornyák 4, Virág 6, Udvardi 4, Szendrei 2. Csere: Schneck és Lugosi (kapusok), Csire 6, Pődör R., Takács B. 2, Moutsogianni 1, Szuhogyi 1, Szmolek 2, Varga N.

Marosán György vezetőedző a klub honlapjának: nehezebb meccsre számítottunk, örülök, hogy eldőlt a meccs 15 perc után, de ezt követően is ugyanolyan elánnal, ritmusban játszottunk. nagy boldogsággal tölt el, hogy a szombathelyi játékosk kiválóan játszottak.

HVSE: Háromból semmi

A Haladás VSE Sport Kft. a második helyezett Mohácsi TE 1888 vendége volt. Nem született meglepetés, a zöld-fehérek harmadik meccsükön is kikaptak, ezúttal 17-10-es félidő után, 28-20-ra.

A hétvége további eredményei:

Rinyamenti KC - Pénzügyőr SE 31-32
Kozármisleny SE - NEKA 27-30
Győri Audi ETO KC U 19 - DKKA U19 29-29

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés